Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 26 квітня 2021, 04:06
2577
0

UFC Fight Night 152: Дос Аньос - Кевін Лі. Прогноз і анонс на бій

Інтригуючий поєдинок топових бійців напівсередньої ваги відбудеться в Рочестері (Нью-Йорк)

| Оновлено 26 квітня 2021, 04:06
2577
0
UFC Fight Night 152: Дос Аньос - Кевін Лі. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie
19 травня в місті Рочестер (Нью-Йорк, США) відбудеться турнір UFC Fight Night 152. У головному бою зустрінуться спортсмени напівсередньої ваги Рафаель Дос Аньос і Кевін Лі.
 
Колишній чемпіон UFC у легкій вазі Рафаель Дос Аньос (28-11) вже фактично два роки виступає в напівсередній категорії. 34-річний бразилець досить успішно проявляє себе в категорії 77 кг. За ці два роки Дос Аньос провів п'ять боїв, дуже швидко увірвався в топ дивізіону, впевнено перемігши Тарека Саффедіна, Ніла Мегні і Роббі Лоулера. Після цієї серії РДА вийшов на титульний поєдинок, правда за тимчасовий пояс. Але завоювати титул йому не вдалося, Дос Аньос поступився Колбі Ковінгтону. Після цього він вийшов на бій проти Камару Усмана (15-1) і програв йому без шансів. Пізніше Усман фактично «переїхав» чемпіона Тайрона Вудлі і завоював пояс.
 
Можна стверджувати, що Дос Аньос на спаді, адже програв два бої підряд. Але це були поєдинки проти лідерів дивізіону. Варто відзначити, що саме Усман і Ковінгтон, швидше за все, проведуть бій між собою.
 
Пояснити ці поразки також можна легко. Рафаель проводить поєдинки в стійці. А Ковінгтон і Усман не залишили йому шансів в партері. Зараз знову на бразильця чекає зустріч з базовим борцем, що викликає сумніви в його успіху. В напівсередній вазі уникати тейкдаунів Дос Аньосу не вдається, а протиставити потужним опонентів в партері йому нічого.

Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

26-річний Кевін Лі (17-4) довгий час був перспективним бійцем UFC. Американський боєць провів серію перемог з 5-ти боїв і вийшов на поєдинок за тимчасовий титул в легкій вазі. Але Тоні Фергюсон продемонстрував, що Лі ще не цього класу боєць. Після цього поєдинку Лі знищив Едсона Барбозу, але закріпити успіх йому не вдалося. В останньому поєдинку в грудні 2018 року Кевін програв Елу Яквінті одноголосним рішенням суддів. Стилістично Кевін Лі схожий на Хабіба Нурмагомедова. Він, як і Хабіб, домінував в бою з ударником Барбозою, але мав проблеми з незручним Яквінтою. Покладається на свої тейкдауни і гранд-енд-паунд.
 
Всі свої невдачі Лі списував на важку згонку ваги. Це позначалося на витривалості спортсмена, який з плином бою помітно видихався. Тому він вирішив перейти в напівсередню вагу. Незважаючи на поразки, Кевін має намір незабаром домогтися титульного бою в напівсередній вазі. Хорошою перевіркою в новій категорії для нього буде бій з Дос Аньосом. І в цьому поєдинку у Лі є переваги.

Прогноз на бій
 
У третьому бою поспіль Рафаелю Дос Аньосу в суперники дістається борець. Якщо в легкій категорії бразильцеві вдавалося на рівних протистояти переведенням у партер, то в напівсередній категорії з цим суттєві проблеми. Хоча Лі колишній представник легкого дивізіону, у нього є перевага в антропометрії над бразильцем. Дос Аньос значно кращий за свого суперника у стійці, але коли на нього тиснуть, притискають до сітки, намагаються повалити, з цим у бразильця виникають проблеми. Очікується, що Лі буде йти вперед на Дос Аньоса, тоді як бразилець спробує уникати боротьби, працюючи на дистанції. Якщо бразильцеві вдасться утримувати натиск Кевіна в перших раундах, то протягом бою у нього буде все більше шансів на перемогу за очками. Дострокової перемоги в бою чекати не варто. Дос Аньос не володіє нокаутуючим ударом, але і в партері він не настільки безнадійний, щоб поступитися здачею.
 
Рекомендована ставка - перемога Лі за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 14
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Гол Кімміха. Баварія мінімально перемогла Арсенал і вийшла у півфінал ЛЧ
Футбол | 17 квітня 2024, 23:59 11
Гол Кімміха. Баварія мінімально перемогла Арсенал і вийшла у півфінал ЛЧ

Мюнхенська команда впевнено вкотре пройшла «канонірів»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.