Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Менеджер Team Secret розкритикував формат відборів на мейджори

В організації вважають, що топові команди не повинні проходити кваліфікацію

Менеджер Team Secret розкритикував формат відборів на мейджори
Liquipedia. Меттью Cyborgmatt Бейлі
Менеджер Team Secret Меттью Cyborgmatt Бейлі розкритикував те, що кращі команди зобов'язані проходити відбори на турніри DPC.
 
«Спільнота раділа, коли Valve анонсувала, що на турнірах DPC не буде прямого інвайту, тому що команди повинні були «довести», що вони заслуговують на це. Але коли ти витрачаєш тижні на буткемпи, мейджори і повернення додому, а потім починаєш грати відбори в перший же день - це виснажливо.
 
Тут скоріше є ризик втратити такі команди як Secret, Liquid, OG, NiP, EG або LGD, тому що ці команди працюють щосили, і що ти будеш робити, якщо хтось із гравців захворіє після турніру.
 
Тепер, коли ми підходимо до завершення другого сезону, стає зрозуміло, що участь усіх топ-команд у відбіркових не дало нічого хорошого, тільки зіпсувало тір-2/тір-3 сцену», - написав Cyborgmatt в своєму твіттері.
 
У цьому сезоні всі команди, які бажають потрапити на мейджор, повинні проходити обов'язкові кваліфікації. У минулому році організатори видавали прямі запрошення кращим командам попередніх турнірів.
 
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.