Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Dota 2
| Оновлено 03 листопада 2022, 18:04
7492
1

Team Secret та Parimatch оголосили про міжнародне партнерство

“Team Secret — легендарний бренд для всього DOTA 2 ком'юніті з моменту своєї появи у 2014 році

| Оновлено 03 листопада 2022, 18:04
7492
1
Team Secret та Parimatch оголосили про міжнародне партнерство

Бренд Parimatch розширює свою підтримку світової індустрії кіберспорту й вступає в ексклюзивне міжнародне партнерство з провідною світовою кіберспортивною організацією Team Secret.

Team Secret була заснована в 2014 році Клементом "Puppey" Івановим, колишнім гравцем і капітаном NAVI, учасником усіх турнірів The International за весь час їхнього існування, а також переможцем найпершого TI. Team Secret незмінно була однією з найсильніших команд у світі, входячи до топ-6 The International з 2018 року. Нещодавно Team Secret виграла срібло на The International 11, посівши друге місце та вигравши понад 2,4 мільйона доларів. У міжнародний склад команди входять гравці з п’яти країн, у тому числі українець Роман “Resolut1on” Фомінок.

“Team Secret — легендарний бренд для всього DOTA 2 ком'юніті з моменту своєї появи у 2014 році. Винятковий наполегливий бойовий дух команди ідеально відповідає характеру бренду Parimatch. Ми дуже раді вітати команду в нашому списку партнерів. Залишайтеся на зв’язку, щоб побачити всі чудові активності, які будуть реалізовані в рамках цієї співпраці!” — повідомив представник бренду Parimatch Степан Шульга.

“Для нас велика честь вітати Parimatch, один із провідних беттінгових брендів у світі. Партнерство з Parimatch відкриває нові можливості для Team Secret DOTA, і ми з нетерпінням чекаємо спільної роботи, яка подарує фанам унікальний behind the scenes контент за участю команди”, — сказав Джон Яо, Team Secret CEO.

Згідно з умовами річного контракту, Parimatch стане Official Betting Partner Team Secret і буде представлений під час ігор на футболках і худі команди. Угода також передбачає створення спільного ексклюзивного контенту, meet & greet заходи та інші захоплюючі проекти.

Про Parimatch

Parimatch — міжнародний беттінговий і технологічний бренд, який поєднує технології, бізнес і спорт, щоб забезпечити безперебійні розваги на основі інновацій. Заснований в 1994 році в Україні, Parimatch виросла до одного з провідних беттінгових брендів в Африці, Азії, Європі та Латинській Америці.

Про Team Secret

Team Secret® — це глобальний кіберспортивний бренд, який прагне об’єднати найкращих гравців, щоб змагатися на найбільших сценах світу та дарувати уболівальникам найяскравіші враження.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Манчестер Сіті – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Футбол | 17 квітня 2024, 20:00 16
Манчестер Сіті – Реал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Чи є межа в ажіотажу навколо цього протистояння?

Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо
Футбол | 17 квітня 2024, 07:38 1
Де дивитися онлайн матч чемпіонату України Минай – Динамо

Дивіться 17 квітня о 15:30 перенесений матч 16-го туру УПЛ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
K 12
Parimatch - вьеби все бабки!