Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 15 травня 2019, 10:40
1632
0

Іван ГЕЦКО: «Інгульцю втрачати нема чого, можна зіграти з запалом»

Спеціаліст поділився очікуваннями від фіналу Кубка України

| Оновлено 15 травня 2019, 10:40
1632
0
Іван ГЕЦКО: «Інгульцю втрачати нема чого, можна зіграти з запалом»
shahta.org. Іван Гецко
Колишній нападник збірної України з футболу Іван Гецко поділився очікуваннями від фіналу Кубка України, в якому зустрінуться «Шахтар» і «Інгулець».
 
«Напевно, не помилюся, якщо скажу, що «Інгулець» здивував не тільки мене, а й всю футбольну Україну, всіх уболівальників. Безумовно, для самого клубу з Петрово це теж велика подія, і, яким би не був результат, команда вже увійшла в історію турніру як учасник вирішального матчу, тим більше, будучи представником Першої ліги.
 
З одного боку, вихід «Інгульця» в фінал Кубка України говорить про те, що команди Прем'єр-ліги, які грали проти цього колективу, знизили свій рівень в останні роки. Та й в цілому Прем'єр-ліга здала свої позиції. З іншого боку, напевно, додали і команди першої ліги. Я очікував, що в фінал Кубка може пробитися «Дніпро-1» або «Металіст 1925», але ніяк не «Інгулець». Але тим і прекрасний цей турнір, що він підносить сюрпризи.
 
Хоч «Інгулець» на своєму шляху до фіналу вибив з турніру три колективи Прем'єр-ліги, будемо відверті, з «Шахтарем» такий номер у нього навряд чи пройде. Все-таки клас цих команд дуже різний. «Шахтар» на дві голови вищий за «Інгулець», але, як відомо, налаштуватися на одну гру і видати сенсацію, може будь-яка команда. Варто тільки «Шахтарю» хоч трохи недооцінити суперника, як за це можна буде поплатитися. «Інгульцю» втрачати нема чого, можна зіграти з запалом. У разі поразки команду ніхто лаяти не буде. Звичайно, диво можливе, але в даному випадку я в нього не вірю», — зазначив Гецко.
 
Поєдинок фіналу Кубка України з футболу «Шахтар» — «Інгулець» відбудеться в середу, 15-го травня, о 21:00. Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію матчу «Шахтар» — «Інгулець».
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.