Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1969
0

АПЛ назвала Гвардіолу найкращим тренером в сезоні 2018/19

Іспанський фахівець отримав почесну нагороду другий рік поспіль

АПЛ назвала Гвардіолу найкращим тренером в сезоні 2018/19
twitter.com/premierleague

Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола був названий кращим тренером Прем'єр-Ліги в сезоні 2018/19, отримавши цю нагороду вдруге поспіль.

Минулої неділі «містяни» стали першою за останнє десятиліття командою, що зуміла захистити чемпіонський титул. Фінішувавши з 100 очками рік тому, на цей раз «Сіті» набрав лише на два бали менше, а по ходу дистанції відіграв солідне відставання від «Ліверпуля». Таким чином, 48-річний іспанець став всього лише третім тренером в історії Прем'єр-ліги, який відстояв чемпіонський титул - після сера Алекса Фергюсона і Жозе Моурінью.

«Отримати цю нагороду - величезна честь для мене. Я хочу розділити її зі своїми гравцями, тому що це вони творці всього. Ми з моїм штабом багато боролися проти всіх інших тренерів в Прем'єр-Лізі, особливо проти Юргена Клоппа, який був неймовірним суперником до самого кінця. Для нас було задоволенням грати проти них всіх, і я сподіваюся, попереду у нас нові великі битви і нові успіхи», - цитує Гвардіолу офіційний сайт Прем'єр-ліги.

Крім Гвардіоли, на звання Тренера Року за підсумками сезону 2018/19 також претендували Нуну Ешпіріту Санту з «Вулверхемптона», Юрген Клопп з «Ліверпуля» та Маурісіо Почеттіно з «Тоттенхема».

Додамо, що володар цієї нагороди визначався за допомогою публічного голосування уболівальників в поєднанні з думкою футбольних експертів.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.