Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 травня 2019, 14:41
4398
1

ЄЗЕРСЬКИЙ: Динамо вийде і зробе все можливе, щоб перемогти Шахтар

У неділю у «гірників» буде шанс достроково стати чемпіонами країни

| Оновлено 22 травня 2019, 14:41
4398
1
ЄЗЕРСЬКИЙ: Динамо вийде і зробе все можливе, щоб перемогти Шахтар
В українському футболі стартувала фінішна пряма сезону 2018/19. 15 травня на вболівальників чекає фінал Кубка України, в якому «Інгулець» битиметься з «Шахтарем». А в неділю у «гірників» буде шанс достроково стати чемпіонами в матчі проти «Зорі». Завоювавши два цих трофея, «Шахтар» вперше в історії стане найтитулованішим клубом країни. Про це та інше розповів екс-захисник «Динамо» і «Шахтаря» Володимир Єзерський.
 
- Чи є у «Інгульця» шанси перемогти «Шахтар» у фіналі Кубка України?
- Ми можемо тільки порадіти за «Інгулець». Все-таки команда з Першої ліги дійшла до фіналу. По дорозі до цієї історичної матчу їй також задавали питання «чи є шанси?». Звичайно є. Тим більше фінал складається з однієї гри. Попередні команди, які зустрічалися з «Інгульцем» мабуть теж були фаворитами, але саме «Інгулець« пройшов далі. Так що хочеться порадіти за хлопців, за президента. Дай Бог, щоб він і далі розвивав футбол. Але звичайно «Шахтар» дуже складний суперник. Я впевнений, що гравці і тренерський штаб «гірників« зроблять висновки з попередніх ігор і у них не буде недооцінки суперника. А ось чи впораються психологічно гравці «Інгульця», адже вони вже досягли великого успіху дійшовши до фіналу, для них це вже перемога. Важливо щоб хлопці були розкуті і вийшли грати, як з попередніми командами, адже ми розуміємо, що рівень першої ліги і фінал кубка абсолютно різні речі. Якщо впораються з психологічним тиском, буде цікава гра. Якщо немає, то я впевнений, «Шахтар» без проблем переможе.
 
- Якщо «Шахтар» все ж достроково виграє чемпіонат, чи буде для «Динамо» принципово перемогти «гірників» і довести, що вони сильніші чемпіона?
- Мотивація буде на цю гру. Упевнений, що «Динамо» вийде і зробе все можливе, щоб перемогти «Шахтар». Але тут і «гірники« повинні довести, що вони по праву стали чемпіоном, якщо звичайно це станеться до цього матчу.
 
- У ЗМІ вже говорять про чемпіонський коридор, за європейським зразком. У нашому футболі ще такого не було. Чи можливо це взагалі і в матчі з «Динамо» зокрема?
- Це приємна традиція. Вийшовши на футбольне поле друзів немає, але треба бути поважати суперника. І якщо, наприклад, в цьому році «Шахтар» стане чемпіоном, то нічого страшного, якщо їм зроблять коридор. Якщо в наступному році «Динамо« або будь-яка інша команда стане чемпіоном, то треба визнати це і порадіти за них.
 
Нагадаємо, що фінал Кубка України відбудеться 15 травня в Запоріжжі на Славучит Арені, а матч «Шахтар» - «Динамо» - у Харкові на ОСК «Металіст» 22 травня.
 
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 10
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
kino
Коли шахтёр виграє чемпіонство без поміччі суддів, ффушників, і проч.... тоді і буде чемп. коридор. А кабінетним чемпіонам коридор не роблять. Якось так. Який нах коредор в ціч чемпіонаті комедії імені ахметова. Аж смішно