Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 травня 2019, 01:45
1587
0

Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Гру можна розділити на два різних тайми»

Наставник «Ворскли» – про нічию з «Карпатами»

| Оновлено 13 травня 2019, 01:45
1587
0
Віталій КОСОВСЬКИЙ: «Гру можна розділити на два різних тайми»
ФК Чорноморець. Віталій Косовський
Виконуючий обов'язки головного тренера полтавської «Ворскли» Віталій Косовський прокоментував нічию з львівськими «Карпатами» (1:1) в 28-му турі української Прем'єр-ліги.
 
«Гру можна розділити на два різних тайми. У першому таймі була боротьба в центральній зоні. Так, не було моментів, але було розуміння, перестроювання, витримували структуру на футбольному полі.
 
Як ми не говорили в перерві, озвучували, що на другий тайм потрібно виходити з більшою концентрацією, великим розумінням, але не вийшло. Причини? Готовність - може бути. Втомилися, контроль м'яча не вийшов, тому другий тайм знервований. Почали виникати моменти, і пропустили гол.
 
Один з моїх принципів - постійний контроль м'яча. При втраті м'яча вступаємо в відбір, боротьба, пресинг. Потрібно грати в футбол насамперед. Мене призначили - моя справа працювати. Якими методами, засобами, за такий короткий термін вийде або не вийде - не мені вирішувати. Є керівництво, воно буде приймати рішення.
 
Я зі свого боку докладу зусилля багато що змінити, і багато вже змінено. Змінилося багато, але що буде завтра, давайте поговоримо пізніше », - сказав Косовський.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.