Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

СВІТОЛІНА: «Для мене важливо популяризувати теніс в Україні»

Найкраща українська тенісистка - про перемогу на Підсумковому турнірі-2018

СВІТОЛІНА: «Для мене важливо популяризувати теніс в Україні»
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна
Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла про перемогу н Підсумковому турнірі-2018, а також про бажання популяризувати спорт в Україні.
 
«Не можу сказати, що я не нервувала в фіналі Підсумкового турніру. У моїй голові багато всього відбувалося. Всі ці легенди були там, бути одним з цих гравців - це приголомшливо. Це безперечно був найкращий момент у моїй кар'єрі. Я отримала так багато повідомлень, відразу ж відправилася святкувати. Сім'я мною дуже пишалася. Коли я зустрілася з усіма в Україні, то було здорово розділити цю радість.
 
Після Сінгапуру у нас було стільки запитів, було приємно бачити, як спорт вийшов на перші сторінки в Україні. Для мене дуже важливо промотивувати спорт, популяризувати теніс, щоб люди в Україні могли фокусуватися на чомусь іншому, крім політики. Я роблю те, що вмію краще за все, і цим приношу людям радість.
 
Я чекаю наступних випробувань... Великий Шолом, перше місце в рейтингу - це головні цілі, заради яких я кожен день займаюсь в залі і на корті, віддавати всі сили там. Є час усвідомити, що ти зробив і порадіти. Цей титул приносить багато емоцій і впевненості, це дуже приємне відчуття», - сказала Світоліна.
 

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Morfeo1
А Элина Свитолина большая молодец.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил