Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 24 липня 2019, 14:58
2654
0

Bellator 221: Майкл Чендлер – Патрісіо Фрейре. Прогноз і анонс на бій

Турнір Bellator 221 відбудеться 11 травня в місті Роузмонт, штат Іллінойс

| Оновлено 24 липня 2019, 14:58
2654
0
Bellator 221: Майкл Чендлер – Патрісіо Фрейре. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie. Чендлер і Фрейре
11 травня у Роузмонті, штат Іллінойс, чемпіон Bellator в легкій вазі Майкл Чендлер (19–4) проведе перший захист титулу проти чемпіона напівлегкій категорії Патрісіо Фрейре (28–4) на прізвисько Пітбуль. Деякі експерти називають цей бій одним з найбільших в історії промоушена.
 
Два головних закляті вороги у Bellator, нарешті, з'ясують найсильнішого в октагоні, причому Фрейре піднімається в легку вагу до свого суперника. У 2016 році Чендлер вдруге нокаутував Патрік Фрейре, старшого брата Патрісіо, в титульному бою на Bellator 157. Протягом наступних 3 років бійці постійно сварилися в твіттері і численних інтерв'ю. Нарешті, довгоочікуваний бій відбудеться.
 
Чендлер повернув собі титул в легкій вазі 14 грудня 2018 року, перемігши рішенням суддів Бента Примуса. Патрісіо Фрейре в липні і листопаді 2018 року провів два захисти поясу в напівлегкій вазі, за очками перегравши Деніеля Уайчела і Еммануеля Санчеса відповідно.
 
Майкл Чендлер перед боєм зазначив: «Якщо ви подивитеся на його чемпіонський рекорд, його перемоги, і мій послужний список тепер уже триразового чемпіона Bellator, що займає місце в верхньому ешелоні світового рейтингу останні 8 років, ви зрозумієте, що це бій двох найуспішніших і видовищних бійців Bellator, який відбудеться в найкращий для цього момент.
 
Я двічі побив його брата, і якби хтось зробив це з моїм братом, я б точно не відчував до нього теплих почуттів. При цьому йому доводилося бути поруч зі мною, битися в тих же кард, перебувати в сусідніх роздягальнях, брати участь в одних фотосесіях, що не сприяло створенню дружньої атмосфери. З огляду на всі ці факти, можу сказати, що це найбільший бій в історії Bellator, і я буду радий вийти з нього переможцем».
 


Патрісіо Фрейре повідомив про свою бойової готовності: «Я хочу розбити йому обличчя і заподіяти біль. Це все, що має для мене значення. Я можу думати тільки про поєдинок з Майклом Чендлером. Мене не хвилює перспектива стати чемпіоном в новій ваговій категорії – значення має тільки суперник. І це не тому, що він побив Патрікі. Всі знають, що він двічі бився з моїм братом і побив його, але після другого поєдинку він наговорив багато чого про мою сім'ю. За це він повинен заплатити.
 
Я готувався до пятіраундової війні, але не здивуюся, якщо фінішую його раніше. Він передбачуваний боєць. У нього важкий удар, і в цьому він сильний. Його боротьба і граунд-енд-паунд також на хорошому рівні. Я знаю, що він непоганий, але тільки в цьому. Це все, що у нього є. Я вважаю себе кращим бійцем в історії Bellator. Як я вже сказав, на цей раз я не думаю про пояс, спадщину та званні найбільшого бійця організації, тому що вже їм є. Мій приціл тільки на Майкла Чендлера. Все зводиться до того, що мені потрібно його побити».
 

Прогноз на бій.

Повні п'ять раундів з підрахунком суддівських записок здаються найбільш вірогідним результатом найважливішого поєдинку з титулом на кону. Обидва бійці є досвідченими спортсменами, які просто так здаватися не буде. Що стосується переможця, то з огляду на антропометричні дані і фізичні навички, логічною виглядає ставка на перемогу Чендлера.
 
Рекомендована ставка – перемога Чендлера за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.