Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 14:58
6890
0

UFC 237. Роуз Намаюнас – Джессіка Андраде. Прогноз і анонс на бій

Турнір UFC 237 відбудеться в бразильському Ріо-де-Жанейро в ніч на неділю

| Оновлено 24 липня 2019, 14:58
6890
0
UFC 237. Роуз Намаюнас – Джессіка Андраде. Прогноз і анонс на бій
MMAjunkie. Намаюнас і Андраде
11 травня в бразильському Ріо-де-Жанейро відбудеться турнір UFC 237. Головним боєм значиться титульний поєдинок в жіночій мінімальній вазі. Чемпіонка світу Роуз Намаюнас (8–3), американка литовського походження, битиметься з бразильської спортсменкою Джесікою Андраде (19–6).
 
26-річна Роуз Намаюнас проводить другий захист пояса чемпіонки UFC в мінімальній вазі. Вона завоювала титул в листопаді 2017 року, сенсаційно нокаутувавши тодішнього лідера дивізіону Йоанну Еджейчік. У квітні відбувся їх реванш, і переможцем знову стала американка, якій віддали перевагу все три судді.

Намаюнас перед боєм розповіла: «Страх надихає мене і рухає мною. Я завжди казала, що не буду битися в іншій країні, але до цього я говорила, що ніколи не буду битися на The Ultimate Fighter, але ви знаєте, що в підсумку сталося. Я просто дуже рада і вдячна за цю можливість – постати перед бразильськими фанатами. Я знаю, що бразильські вболівальники дуже активні і дуже гучні. І мені справді не терпиться відчути цю енергію, прийняти її і направити в те, що я вмію робити найкраще. У цьому бою переможе той, хто зможе скористатися своїми сильними сторонами. І той, хто зможе придушити сильні сторони суперниці і краще скористатися слабкостями».
 

27-річна бразильська спортсменка Джессіка Андраде вже була претенденткою на титул чемпіонки світу. В травні 2017 року вона програла тій же Еджейчік за записками суддів. Потім Андраде видала серію з трьох перемог, пройшовши Клаудію Гаделії, Тейша Торрес і Кароліну Ковалькевіч, в результаті чого отримала право на новий титульний бій.
 
Андраде говорить про суперницю: «Роуз – дуже швидкий і різнобічний боєць. Вона довела це в бою з Йоанною Єджейчик. Вона постійно прогресує не тільки в ударній техніці, але і партері. Наш план – тиснути її, відсікати, притискати до сітки. Роуз завжди потрібно багато простору, щоб знайти правильний ритм для роботи ніг. Ми не дамо їй такої свободи. Я хочу нокаутувати її. Мені єдиній в мінімальної категорії вдалося закінчити бій чистим однопанчевим нокаутом (проти Кароліни Ковалькевіч). Це те, чого вболівальники ніколи раніше не бачили в цьому дивізіоні.
 
Я сильно відрізняюся від тієї Джесіки, яка билася в найлегшій вазі. Я спустилася на дві категорії вниз, пішла на ризик, але все спрацювало як треба. Я зберегла силу і стала швидше. Моя робота ніг також значно покращилася. Це те, чого мені не вистачало в бою з Йоанною. Я вдячна Роуз за те, що вона дала мені бій і приїхала до Бразилії. Я щаслива битися дома».
 

Прогноз на бій
 
Шанси спортсменок букмекери вважають приблизно рівними. З огляду на, що турнір пройде в Бразилії, у Андраде є шанси відібрати у суперниці чемпіонський пояс суддівським рішенням. Але потрібно звернути увагу, що Намаюнас перевершує суперницю в антропометрії, ударній потужності і борцівських навичках. Андраде також різнобічно розвинена, але в партері виглядає не дуже впевнено. Логічною є ставка на Намаюнас в результаті підрахунку суддівських записок.

Рекомендована ставка – перемога Роуз Намаюнас за очками.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Воїн завоював трофей. Визначено чемпіона світу 2024 зі снукеру
Снукер | 07 травня 2024, 06:23 2
Воїн завоював трофей. Визначено чемпіона світу 2024 зі снукеру

Англієць Кайрен Вілсон у фіналі з рахунком 18:14 обіграв Джека Джонса

Гільйотина в Ріо. Українець Потеря за одну хвилину програв бій на UFC 301
MMA | 05 травня 2024, 05:53 0
Гільйотина в Ріо. Українець Потеря за одну хвилину програв бій на UFC 301

Бразилець Мішел Перейра застосував задушливий прийом – гільйотину

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.