Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
2176
0

Баєр - Шальке. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

«Баєр» веде боротьбу за Лігу чемпіонів

Баєр - Шальке. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
twitter.com/bayer04
«Баєр» і «Шальке» підходять до завершення сезону в зовсім різному настрої. Леверкузенська команда бореться за місце в топ-4 і повернення в Лігу чемпіонів, тоді як «Шальке» вдалося уникнути нервів через можливий виліт і футболісти спокійно дограють чемпіонат. «Шальке» провалив сезон, але за 2 тури до кінця чемпіонату Німеччини команда займає 15-е місце, відірвавшись від зони вильоту на 7 очок.
 
З огляду на негативний сезон, клуб змінив тренера і вже визначився, хто буде працювати далі: на тижні контракт підписав Давид Вагнер. Наставник непогано попрацював в Англії і з літа буде працювати з «Шальке». Що стосується українця Євгена Коноплянки, то його майбутнє під питанням. Швидше за все, хавбек покине команду.
 
 
І якщо «Шальке» не без зусиль зумів гарантувати собі місце в Бундеслізі, то «Баєр» останнім часом почуває себе прекрасно. Леверкузенці здобули 4 поспіль перемоги і продовжують битву за 4-у позицію. Якщо топ-3 вже розподілені, то за останнє місце в Лізі чемпіонів ведуть боротьбу «Айнтрахт», «Баєр», «Боруссія» Менхенгладбах, «Вольфсбург» та «Хоффенхайм».
 
При цьому «Айнтрахт» і «Баєр» мають по 54 очки, а «Хоффе», що займає 8-е місце, має на 3 пункти менше.
 
В цілому, враховуючи турнірну мотивацію, «Баєр» є фаворитом протистояння, хоча «Шальке» недавньою несподіваною перемогою над «Боруссією» Дортмунд довів, що і в нинішньому стані готовий обігравати сильних суперників.
 

11 травня, субота

«Баєр» – «Шальке»
 Леверкузен 16:30
ТВ-трансляція на сервісі Megogo
 
Прогноз Sport.ua — 3:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.