Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
4471
0

Лейпциг - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Мюнхенці вже в цій грі можуть забезпечити собі чемпіонство

Лейпциг - Баварія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
90Min
У суботу, 11-го травня, відбудеться матч 33-го туру Бундесліги, в якому «Лейпциг» прийме «Баварію». Гра пройде в Лейпцигу на стадіоні «Ред Булл Арена».
 
У центральному матчі туру зустрічаються третя і перша команди чемпіонату. «Лейпциг» гарантував собі участь в Лізі чемпіонів в наступному сезоні і просто дограє чемпіонат. Тоді як у «Баварії» кожен матч вирішальний. У цій грі підопічні Ніко Ковача можуть оформити свій чемпіонський титул. «Лейпциг» не надто хороший суперник для перемоги. В останні роки у мюнхенців виникають проблеми в матчах з «Лейпцигом». У першому колі «Баварія» здобула мінімальну перемогу вдома. У минулому році команди обмінялися перемогами.
 
«Лейпциг» влітку чекають зміни. У міжсезоння команду прийме перспективний тренер Юліан Нагельсманн, який пішов на підвищення з «Хоффенхайма». Тому слід очкувати певні зміни у складі і моделі гри.
 
На фініші сезону «Лейпциг» демонструє вражаючу форму. До останнього туру з «Майнцом» (3:3), «бики» видали приголомшливу серію з 6-ти перемог поспіль. А безпрограшний стрік команди налічує вже 14 матчів в чемпіонаті. Останній раз «Лейпциг» програвав 19 січня (0:1 з «Боруссією Д»).
 
«Лейпциг» є кращою командою Бундесліги по грі в захисті. 27 м'ячів - найменшу кількість пропущених голів в чемпіонаті. Хоча в турнірній площині «Лейпцигу» вже нічого не потрібно. «Боруссію» змістити з другого місця навряд чи вдасться, а третє вже заброньовано. Незважаючи на це, в домашньому матчі «бики» завжди віддаються на максимум і виглядають ще більш вражаюче.
 
«Баварія» на протязі всього сезону мала проблеми. Але у вирішальній фазі сезону зуміла додати і вийти на перше місце в турнірній таблиці. Багато чому посприяли і непоказні результати головного конкурента в боротьбі за золото - «Боруссії». Дортмундський клуб в останніх двох турах поступився «Шальке» і не зміг обіграти «Вердер», чим фактично позбавив себе шансів на чемпіонство.
 
У «Баварії» є дві спроби, щоб добути медалі. І навіть якщо не вдасться обіграти «Лейпциг», залишиться остання гра чемпіонату проти «Айнтрахта». Очікуємо, що прагматичний Ніко Ковач не піде ва-банк у матчі в Лейпцигу, а спробує зіграти прагматично. Раптом що, «Баварія» зможе добути чемпіонство у домашній грі. Команда в хорошій формі і має серію з 12-ти матчів без поразок, 10 з яких мюнхенці виграли.
 
Розуміючи важливість цього матчу для «Баварії», букмекери віддають перевагу саме мюнхенцям. На перемогу гостей коефіцієнт - 1.72, успіх «Лейпцига» оцінюється в 4.72 бала. Нічия - 4.34.
 
Орієнтовні склади:
 
«Лейпциг»: Гулачі, Мукіеле, Конате, Орбан, Ільсанкер, Лаймер, Хальстенберг, Забітцер, Хайдара, Поульсен, Вернер.
 
«Баварія»: Ульрайх; Кімміх, Зюле, Боатенг, Алаба, Алькантара, Горецка, Гнабрі, Мюллер, Коман; Левандовскі.
11 травня, субота
 
«Лейпциг» – «Баварія»
Лейпциг. «Ред Булл Арена». 16:30
Трансляція на відеосервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.