Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

09.05.2019 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:3 2 : 4
Арсенал Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 09 травня 2019, 21:58
10478
5

Валенсія – Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Команда Унаї Емері дуже близька до виходу у фінал єврокубка

| Оновлено 09 травня 2019, 21:58
10478
5
Валенсія – Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
twitter.com/arsenal
У четвер, 9-го травня, відбудеться матч-відповідь 1/2 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому іспанська «Валенсія» на домашньому стадіоні «Месталья» прийматиме лондонський «Арсенал».
 
У першому матчі, на «Емірейтс», «Арсенал» зумів здобути перемогу з комфортною перевагою - 3:1. Команда Унаї Емері зробила гучну заявку на вихід у фінал єврокубка і могла сконцентруватися на боротьбі в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. Однак в передостанньому турі національного чемпіонату «каноніри» зіграли внічию з «Брайтон енд Хоув Альбіон» (1:1). Втрата очок в матчі з аутсайдером вивела в Лігу чемпіонів інший лондонський клуб - «Челсі», а також майже вбила шанси «Арсенала» на повернення в головний єврокубковий турнір через чемпіонат.
 
Тепер «Арсеналу» залишається тільки одне: виграти Лігу Європи. І якщо в протистоянні з «Валенсією» шанси на вихід вельми великі, то у фіналі підопічним Емері буде непросто. У паралельному півфінальному протистоянні путівку в фінал турніру ділять вищезгаданий «Челсі» і франкфуртський «Айнтрахт». Жодну з цих команд назвати бажаним опонентом назвати не можна, адже «пенсіонери» як ніхто інший знають, чого очікувати від «канонірів», а німецький клуб на шляху до півфіналу залишив за бортом Ліги Європи безліч сильних суперників, серед яких можна виділити донецький «Шахтар», міланський «Інтер» і лісабонську «Бенфіку».
 
«Валенсія» в Лондоні програла з незручним рахунком, але не повинна опускати руки, адже на цьому тижні в Лізі чемпіонів був яскравий приклад того, що в футболі шанси є завжди. Через чемпіонат Іспанії «кажани» мають примарні шанси отримати путівку в Лігу чемпіонів. За два тури до кінця команда Марселіно займає шосте місце в турнірній таблиці Прімери, відстаючи на три очки від «Хетафе», що йде четвертим.
 
«Валенсія» розраховує, що на «Местальї» зможе здобути перемогу з рахунком 2:0, яка виведе в фінал Ліги Європи саме іспанський клуб. Однак для цього необхідно не дати забити «Арсеналу», а зробити це буде зовсім не просто.
 
Орієнтовні склади:
 
«Валенсія»: Нето – Гайя, Пауліста, Гарай, Піччіні, Гедеш, Парехо, Коклен, Солер, Родріго, Міна.
 
«Арсенал»: Чех – Косельні, Папастатопулос, Мустафі, Колашинац, Гендузі, Джака, Мейтленд-Найлз, Івоби, Мхітарян, Лаказетт.
9 травня, четвер
 
«Валенсія» – «Арсенал»
Валенсія. Стадіон «Месталья». 22.00
ВАЛЕНСІЯ  АРСЕНАЛ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Данні Маккелі (Нідерланди)
Прогноз Sport.ua — 0:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Artem !
Верю в проход Валенсии.
Serty1984
АПЛ рулить!
Сергей Долина
Валенсия пройдет Арсенал, уж очень он слабый.
invent
За Арсенал! Пусть в Лигах будет год английского футбола и английских финалов!
2:1....