Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
3004
0

Бакайоко висловився про конфлікт з Гаттузо

Півзахисник «Мілана» заявляє, що не відмовлявся виходити на поле

Бакайоко висловився про конфлікт з Гаттузо
fourfourtwo.com. Тьємуе Бакайоко
Хавбек «Мілана» Тьємуе Бакайоко опублікував заяву щодо інциденту з головним тренером команди Дженнаро Гаттузо. Нагадаємо, під час матчу 36-го туру італійської Серії А з «Болоньєю» (2:1) Гаттузо хотів випустити Бакайоко на поле, але той відмови.
 
«Вже кілька тижнів ЗМІ постійно пишуть про мене, але я вирішив нічого не говорити і продовжувати працювати. Але те, що було написано в пресі щодо інциденту в матчі з «Болоньєю», вимагає негайної реакції. Для мене неприпустимий той факт, що мене представляють як гравця, який відмовився виходити на поле після прохання тренера і не поважає свій клуб і партнерів.
 
Я почав той матч на лавці запасних, але був готовий віддатися грі на 200 відсотків, навіть якби мене випустили на п'ять хвилин. Коли Лукас отримав травму, мені сказали готуватися до виходу на поле. Цим я і зайнявся. Я розминався дві або три хвилини і був готовий вступити в гру, але потім мені сказали повернутися на лавку. Це сталося між 23-й і 26-й хвилинами першого тайму.
 
Коли я повернувся на лаву, тренер звернувся до мене зі словами, які я не очікував почути. Я лише повторив те, що сказав Гаттузо. Нічого більше. Давайте з'ясуємо: я ніколи не відмовлявся розминатися. На відео все чітко видно.
 
Я лише хотів допомогти своїм партнерам, що я робив протягом усього часу в клубі і що буду робити до кінця сезону. Вперед, «Мілан», - написав Бакайоко.
 
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.