Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1847
0

Фабрі ГОНСАЛЕС: «Арбітр полегшив гру супернику»

Наставник «Карпат» підбив підсумки поразки від «Арсенала-Київ» (1:2)

Фабрі ГОНСАЛЕС: «Арбітр полегшив гру супернику»
ФК Карпати Львів. Фабрі Гонсалес

Головний тренер львівських «Карпат» Фабрі Гонсалес прокоментував поразку від київського «Арсенала» (1:2) в поєдинку 27-го туру УПЛ.

– Хочу попросити арбітра ще раз переглянути перший гол, який забив «Арсенал-Київ». Можливо, він заспокоїть своє сумління. Якщо ж я правий, то нехай постарається більше не припускатися таких помилок. Те ж саме можу сказати про червону картку Шведа. Я багато разів переглядав цей епізод і не побачив жодного контакту – Мар’ян не торкався свого опонента. Арбітр полегшив гру супернику. Але це зовсім не обґрунтування цієї поразки. Це просто моя думка.

– З ваших слів випливає, що у поразці винен арбітр. Але будемо відверті – команда не показала того футболу, щоб здобути три очки.
– Не зовсім погоджуюсь з цим. Однозначно нам потрібно покращувати багато моментів. Цілий другий тайм ми грали в меншості, втративши дуже важливого гравця і нам не легко було пробитися крізь оборону суперника. Я дещо погоджуюсь з вашим твердження, але не цілком його розділяю. У грі було багато хороших моментів.

– Складається враження, що гравці не розуміють, в якій ситуації зараз знаходиться команда.
– «Карпати» знаходяться в дуже небезпечній ситуації. Але, на мою думку, команда завжди була в цьому становищі. І з кожним разом стає все гірше. Нам залишається тільки одне – продовжувати працювати. Гравці мають усвідомлювати ситуацію, в якій знаходиться команда і викладатися в кожній грі з першої до останньої хвилини. Бо з усіх команд, які знаходяться в другий шістці – «Карпати» та команда, яка найбільше йде на спад. Цю ситуацію треба переламати.

– Яким чином?
– Працювати, концентруватись і з впевненістю виходити на поле, не дивлячись на те, хто тренує команду.

– Чи впевнені ви в тому, що «Карпати» залишаться в елітному дивізіоні?
– Я цілком впевнений у цьому.

– Чи присутня єдність у роздягальні? Бо здається, що в команді є два табори – легіонери та українці.
– Немає такого. Футболісти поважають один одного, і мають добрі відносини. Я – щира людина і якби бачив щось інше, то сказав би про це.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.