Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3207
0

Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Львів розвалився, як картковий будиночок»

Головний тренер львівської команди підбив підсумки розгромної поразки від донецького «Шахтаря» (0:5)

Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Львів розвалився, як картковий будиночок»
ФК Шахтар Донецьк. Богдан Блавацький
Головний тренер «Львова» Богдан Блавацький прокоментував розгромну поразку від донецького «Шахтаря» (0:5) в поєдинку 27-го туру УПЛ.
 
- Ми готувалися і знали сильні сторони суперника. У першому таймі намагалися дотримуватися установки. Перед матчем у нас були проблеми: через дискваліфікації не могли зіграти футболісти центральної осі Мартан і Приймак. Зробили перестановки, фактично не на своїй позиції діяв капітан команди Борзенко, так само і Альваро. В принципі, в першому таймі воно ще якось виглядало, а після перерви, пропустивши другий м'яч, почали розігрувати біля своєї штрафної — це те, що ми не готували і ще не вміємо якісно робити. Далі «Шахтарю» можливість зловити кураж, і добре, що закінчили 0:5, тому що могли і більше пропустити.
 
- Чи можна говорити про те, що на ваших футболістів дуже негативно вплинула важка подорож? Начебто ви їхали на автобусі...
- Ми з тренером з фізпідготовки враховуємо всі нюанси переїзду. Так, їхали 14 годин, але вчора у нас був день, а також тренування. Всі виглядали жваво. Думаю, більше вплинули перестановки в складі. У кожній команді є лідери, і у нас вони сьогодні не були з холодною головою. Липі, Борзенко, Адамюк... До Бандурі немає претензій — що міг, то зробив, і ще більше витягнув. Потрібно було діяти трохи інакше. Напевно, потрібен був наступний баланс: семеро ззаду і четверо попереду. А на наші ворота були виходи три в три. Після другого пропущеного ми дали «Шахтарю» зловити ту гру, яку він любить. Більшість голів забито після прострільних передач, а ми це розбирали. Не допрацьовували за захисниками суперника, робили багато дитячих помилок в середині поля. Інші команди таке прощають, а «Шахтар» — ні. Подивіться на п'ятий м'яч: помилка в середині, включився Тайсон, пас з флангу, і нас фактично розстрілювали... Так сталося, і потрібно якомога швидше забути цей матч. Як такого розбору не станемо проводити — не будемо сипати сіль на рану. Попереду ще 5 поєдинків. Тепер ми суттєво перебудуємо стартовий склад. Я оптимістично дивлюся в майбутнє. Сьогодні — провал, але попередній матч був краще. Ми спробували зіграти трохи у відкритий футбол з майбутнім чемпіоном і побачили, як виглядаємо на його тлі, — поки що дуже сумно.
 
- Як вам працюється з такою великою кількістю легіонерів?
- По-перше, я працюю в рідному місті, про що давно мріяв. У плані контакту з бразильцями у нас немає проблем— їм досить якісно все доносять. У мене було багато індивідуальних розмов з перекладачами, перш ніж зробити загальну установку з бразильцями. Вони все зрозуміли. Подивіться, як добре зіграв Педро проти київського «Динамо». Сьогодні він виглядав по-іншому, але йому двадцять років. Те ж стосується Пернамбуко... Хлопці талановиті, у них велике майбутнє у футболі. Однак сьогодні забули про дисципліну. На тлі «Шахтаря» ми не встигали, не добігали і просто розвалилися, як картковий будиночок.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жирона – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбол | 04 травня 2024, 18:29 9
Жирона – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону
Футбол | 04 травня 2024, 21:31 72
Гол і асист Довбика, шедевр від Порту. Жирона знову здолала Барселону

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.