Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:41
3815
0

Bellator Birmingham: Брент Примус – Тім Уайлд. Прогноз і анонс на бій

Турнір Bellator Birmingham відбудеться 4 травня в англійському Бірмінгемі

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:41
3815
0
Bellator Birmingham: Брент Примус – Тім Уайлд. Прогноз і анонс на бій
MMA Junkie. Брент Примус і Тім Уайлд
Черговий турнір Bellator Birmingham запланований на 4 травня 2019 року на арені Resorts World Arena в англійському Бірмінгемі. Головним поєдинком вечора стане бій в легкій вазі, в якому екс-чемпіон Bellator Брент Примус (8–1) з США буде битися проти британця Тіма Уайлда (12–3).
 
Це другий за рахунком турнір з європейської серії евентів, раніше Bellator відвідав Ньюкасл 9 лютого. Не найпривабливіша вивіска орієнтована на місцеву публіку, яка хоче бачити, в першу чергу, своїх бійців. Головний бій вечора почнеться не раніше 23:55 за київським часом. У сохедлайнері цього вечора в клітці визначать найсильнішого американець Дерек Кампос і португалець Педру Карвалью.
 
34-річний американець Брент Примус став чемпіоном в червні 2017 року, коли лікарі зупинили його бій з Майклом Чендлером в першому ж раунді. Тоді серйозна травма ноги Майкла подарувала Бренту почесний титул. У грудні 2018 року Чендлер в матчі-реванші поквитався з кривдником на турнірі Bellator 212, коли всі судді виявилися неприхильні до Примус.

Тепер Брент планує в Бірмінгемі закрити поразку вдалим виступом та повернути собі надію на третій бій проти Чендлера: «Я показав тоді паршивий виступ. Мені навіть трохи соромно від того, як я провів той поєдинок. І я дуже сильно хочу реваншу. Я просто вивожу себе думками про ту поразку. Мені буває навіть важко іноді заснути. Я постійно думаю і думаю про це. Я повинен був його фінішувати в другому раунді. Дуже важко носити в собі такий тягар. Мені потрібен цей реванш. Я знаю, що міг битися куди краще. І думка про це вбиває мене. Мені потрібен цей бій знову».
 



31-річний британець Тім Уайлд буде дебютувати в Bellator. Причому зробить це в рідних стінах. У ММА він має 12 перемог і 3 поразки. Половину боїв він виграв нокаутами, а свій перший бій завершив успішним задушливим прийомом в сутичці зі своїм земляком Діном Вільямсом.

Для Уайлда цей бій стане 16-м в професійних змішаних єдиноборствах. Боєць з Вулверхемптона носить дивне прізвисько Експеримент. Тім Уайлд ніколи не програвав рішенням суддів – він двічі був в нокауті і один раз здавався. Останній свій бій провів всього лише 13 днів тому, 21 квітня, коли переміг достроково у другому раунді француза Ентоні Дізі в рамках Golden Ticket Fight Promotions. А нинішній поєдинок стане для нього дебютним у лізі Bellator.
 

Прогноз на бій. Хоча вдома і стіни допомагають, Тіму Уайлду в його дебютному бою в Bellator дістався міцний опонент. Швидше за все, він йому не по зубах. Брент Примус жадає третьої титульної зустрічі з Майклом Чендлером. Для цього необхідно пройти Уайлда за підтримки суперника британськими глядачами. Це завдання видається цілком реальним, оскільки більш висока майстерність явно на боці Примуса.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Брента Примуса.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 4
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

ОФІЦІЙНО. Ігор Потеря проведе бій на турнірі UFC 301
MMA | 18 квітня 2024, 23:09 0
ОФІЦІЙНО. Ігор Потеря проведе бій на турнірі UFC 301

Суперником українця буде бразилець Мішель Перейра

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.