Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 березня 2024, 01:37
7811
3

Джерело: Шахтар цікавився португальським тренером Жозе Гомешем

«Гірники» проявляли інтерес до фахівця, коли той працював з «Ріу Аве»

| Оновлено 20 березня 2024, 01:37
7811
3
Джерело: Шахтар цікавився португальським тренером Жозе Гомешем
Get Reading. Жозе Гомеш
Чемпіон України «Шахтар» цікавився персоною португальського тренера Жозе Гомеша, коли той працював на посаді коуча «Ріу Аве».
Про це повідомив аргентинський голкіпер «Редінга» Даміан Мартінес, який зараз працює в англійській команді під керівництвом Гомеша.
«Жозе Гомеш - відмінний менеджер. Я не знав його раніше, але чув про нього тільки хороші відгуки. У нього був дійсно відмінний період в «Ріу Аве» і я чув, що «Шахтар» хотів бачити його у себе», - заявив 26-річний страж воріт.
Відзначимо, що Жозе Гомешу 48 років і на тренерському містку він з 1995 року. Працював наставником ряду португальських команд, переважно другого ешелону, а також з угорським «Відеотоном» і декількома клубами азіатського регіону.
«Ріу Аве» Жозе Гомеш очолював з липня по грудень 2018 року, після чого отримав пропозицію з Англії очолити «Редінг», з яким зараз бореться за збереження прописки в Чемпіоншипі.
Нинішнім наставником «Шахтаря» є португалець Паулу Фонсека, контракт якого закінчується влітку наступного року. У той же час, в пресі раз у раз з'являється інформація про інтерес до персони Фонсеки з боку закордонних клубів. Останнім з таких згадувалась «Рома», яка веде пошук головного тренера на наступний сезон.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vyaches Samojlov
Не исключаю, что интерес Шахтера к Жозе был ДО того, как пригласили Фонсеку. Да и слабоват уровень его, не дотягивает до уровня наших топов.
И стоило бы в информации указывать время, КОГДА эта информация была АКТУАЛЬНА, но тогда будет вопрос к ее издателю - какой в ней смысл?
Так что - скорее всего новость эта уже устаревшая, "с душком".
steelmaker
А вы вообще читали текст? Если да, то странно, что вы не заметили, что все там указано - интересовались, когда он тренировал Риу Аве, то есть в 2018 году. Но очевидно вам проще КАПСЛОЧИТЬ