Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 травня 2019, 08:31
2837
0

ВІРТ: «Матч між Шахтарем і Львовом можна назвати бразильським дербі»

Екс-голкіпер збірної України - про майбутній поєдинок 27-го туру УПЛ

| Оновлено 01 травня 2019, 08:31
2837
0
ВІРТ: «Матч між Шахтарем і Львовом можна назвати бразильським дербі»
footballua.tv. Юрій Вірт
Екс-воротар збірної України Юрій Вірт поділився очікуваннями від поєдинку 27-го туру УПЛ, в якому донецький клуб прийме ФК «Львів».
 
- Хотілося б вірити, що буде яскравий і атакуючий футбол у виконанні команд. «Шахтар» від свого стилю не відійде, думаю, що і ФК «Львів» теж. До складу обох команд багато бразильських легіонерів, вони люблять багато атакувати, тому глядачі прийшли в суботу на ОСК «Металіст» залишаться задоволені і побачать багато голів. В якійсь мірі цей поєдинок можна назвати «бразильським дербі», тому буде дуже цікаво поспостерігати за діями футболістів на поле. Ми прекрасно знаємо, що рівень гравців «Шахтаря» на багато вище, ніж у ФК «Львів». Це однозначно. Але за рахунок дисципліни, бажання і самовіддачі вони зможуть дати бій нашому гранду.
 
- «Шахтар» не пропускає вже протягом більше 800 хвилин і в цьому році ще ніхто з суперників «гірникам» не забивав у чемпіонаті. Чи зможе кращий бомбардир «Львова» Бруно розпечатати ворота Пятова?
- Я думаю, що шанси будуть. Не можу сказати, хто саме, Бруно або інший футболіст заб'є, але моменти біля ФК «Львів» однозначно будуть. Питання тільки в тому, чи зуміють вони їх реалізувати. На перше місце вийде відсоток від реалізованих моментів. Якщо він буде високий, тоді гравці львівського клубу зможуть розпечатати ворота Андрія Пятова.
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.