Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2019, 22:40
3064
0

Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Своєю агресією змусили Динамо помилятися»

Наставник «Львова» прокоментував матч з «Динамо» (0: 1) в 26-м турі УПЛ

| Оновлено 28 квітня 2019, 22:40
3064
0
Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Своєю агресією змусили Динамо помилятися»
Динамо від Шурика. Богдан Блавацький

На думку головного тренера «Львова», в поєдинку з «Динамо» його команді не вистачило майстерності та реалізації моментів.

«Радує, що наша команда від матчу до матчу намагається грати сміливіше, намагається грати в атакуючий футбол. Ми пояснюємо хлопцям, що будь-якій команді з першої «шістки» можна забивати м'ячі.

Однозначно можна сказати, що сьогодні своєю агресією ми змусили динамівців Києва помилятися і отримувати червоні картки. В результаті виявилися в ситуації, що її тренували - «Динамо» закрилося на своїй половині поля. Але чисто математично було зрозуміло, що для реалізації такого переваги потрібно було швидше працювати з м'ячем. Тому такими і були наші заміни - прагнули, щоб десь пройшла гра в стінку, десь - гра в один-два дотики, щоб в результаті, вдалося когось вивести на ударну позицію. Крім того, після внесених в перерві коректив, у другому таймі стали грати низом, і це додало нам гостроти в атаці.

Шкода, що не реалізували ті моменти, які у нас були сьогодні у великій кількості. Ми не заслуговували на поразку. Як мінімум, два стовідсоткові моменти ми зобов'язані були реалізовувати. І вже точно, що в найгіршому випадку повинні були задовольнятися нічиєю. Думаю, динамівці ще довго будуть пам'ятати ті моменти, в яких м'яч ледь не торкнувся каркаса їх воріт.

У будь-якому випадку, я вдячний хлопцям. Очі у них просто горять. Помилятися можуть багато. Але сьогодні нас покарали за півтори помилки...

Упевнений, що ми йдемо правильним шляхом. Так, ми програли, але при цьому мали багато моментів і в черговий раз продемонстрували, що «Львів» грає агресивно і хоче грати в атакуючий футбол. Хотілося б, звичайно, щоб хлопці грали в один-два дотики, швидше працювали з м'ячем. Будемо над цим працювати. Але все приходить поступово. Якщо все буде добре, то, впевнений, час покаже, що той напрямок, який ми вибрали, - правильне.

Поки нам, звичайно, не вистачає і майстерності в реалізації - це показав сьогоднішній матч. Але важливо, що команда грала розкуто. Я не побачив, що на хлопців якось тиснув бренд київського «Динамо». Навпаки, я з їхнього боку побачив сміливу гру. Навіть коли команди перебували в рівних складах, у нас були виходи, були удари по воротах. Думаю, сьогодні ми принесли уболівальникам задоволення своєї сміливої ​​грою і віддачею на футбольному полі», - сказав Блавацький.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії
Футбол | 18 квітня 2024, 21:20 1
Тренер збірної України оцінив гру Луніна та чутки про перехід до Баварії

Рустам Худжамов висловився про останні успіхи кіпера збірної України

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.