Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіоншип
| Оновлено 28 квітня 2019, 21:29
44473
5

Скандал в Чемпіоншипі. Лідс навмисне пропустив гол від Астон Вілли

Марсело Б'єлса, дотримуючись принципів фейр-плей, дав вказівку пропустити гол

| Оновлено 28 квітня 2019, 21:29
44473
5
Скандал в Чемпіоншипі. Лідс навмисне пропустив гол від Астон Вілли
Twitter
Скандальний епізод стався в поєдинку 45-го туру Чемпіоншипа, другого дивізіону Англії, між командами «Лідс Юнайтед» і «Астон Вілла» (1:1).
 
На 72-й хвилині травму отримав гравець гостей Жонатан Коджіа. Футболісти «Астон Вілли» попросили суперників вибити м'яч за межі поля для надання допомоги. Але гравці «Лідса» довели атаку до кінця і забили гол, який судді довелося зарахувати. Виникла бійка. Був вилучений форвард «Астон Вілли» Анвар Ель-Газі.
 
Наставник «Лідса» Марсело Б'єлса, дотримуючись принципів фейр-плей, дав команду своїм гравцям пропустити умисний гол у відповідь, що і було зроблено. Правда, захисник Понтус Янссон не хотів підкорятися такій вказівці тренера. Дивіться, як це було.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Comrade Me
А что курил защитник?
Приказ тренера должен быть законом, он отвечает за результат своей должностью.
norma_zap
Судья должен был вовремя остановить игру, еще до первого гола, а так вместо 0-0 счет искусственно стал 1-1 это предмет разговора для конторы, в конце концов игроки должны играть до конца раз не было свистка судьи и соперник на травму их игрока не реагирует, а тренер который открыто сказал пропустить гол - смелый человек.
turist86
В Англії дотримуються фейр-плей. А от Луческу якось після голу Адріано кричав: "Не пропускать!"
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ruslan
Лідс сама гнила команда в Чемпіоншипі! В першій половині вони рванули з Норвічем в відрив та потім почали грати на результат. Повторюю сама гнила! Затягування часу, валяння на полі по декілька хвилин, постійні симуляції! Це і є результат роботи Бєлся. Який тренер - така і команда. Навіть в цій ігрі при 0-0 два раза гравці Астон Вілли вибивали мяч в аут тому що лежали гравці Лідса, а коли в зіткненні впав бірмінгемець то гнилюкам нічого не мішало з своєї половини поля провести мяч та забити гол. Ще в центрі чудакам показували винеси! Ні, в Лідса ще були шанси на 1-2 місце та вихід на пряму, тому і клали на фаєр-плей... Гол прийшлось віддати ізза розбирань біля лавочок та свисту трибун, а от симулятивне вилучення в якому гнилота намалювала удар в лице якого і близько не було - ніхто не повернув. Дастойний Бєлс надіявся що дожмуть, час ж був. Помилився. Астон Вілла видала суперову серію з 10-ти перемог в лізі, вихід в плей-офф забезпечили, грали на раслабоні. А Лідсу віддячили. З перших двох не пустили. Лідс своєю грою на Премєр не заслуговує. В плей-офф буду вболівати проти них, гнилюхів