Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 квітня 2019, 18:39
6222
0

Пауло Фонсека: «Наступний пенальті битиму точно не я»

Наставник «Шахтаря» задоволений прогресом молодих гравців

| Оновлено 28 квітня 2019, 18:39
6222
0
Пауло Фонсека: «Наступний пенальті битиму точно не я»
ФК Шахтар Донецьк. Пауло Фонсека
Головний тренер «Шахтаря» Пауло Фонсека на прес-конференції після перемоги над «Маріуполем» (1:0) розповів:
 
«Не зовсім заслужена перемога, тому що я, чесно кажучи, загубився в підрахунку явних гольових моментів, які ми створили. Не реалізували два пенальті. Це особлива гра для нас. Уже вкотре не пропустили і набираємо важливі три очки, домоглися мети, однак в завершенні моментів, на жаль, помилялися і при такій кількості шансів не використали більше. Хоча розумію, що футболісти хочуть забивати, і сильніше переживав би, не створюй ми моменти, а їх було більш ніж достатньо. На жаль, не змогли реалізувати ще хоча б один.
 
Хто буде бити наступний пенальті? Точно не я! Зрозуміло, що хлопці хочуть забити – і Мораес, і Алан Патрік. Ми відпрацьовуємо елемент на тренуваннях, і вони добре виконують 11-метрові... У будь-якому випадку до м'яча підійде хтось із тих, хто це робить краще за все і впевнено себе почуває. Це не стане проблемою.
 
Так, Маркос Антоніо, Тете і Соломон поступово стають гравцями основного складу. Хлопці молоді, їм лише по 19 років, – ще потрібен час. З кожним днем ​​вони все краще адаптуються. З нами немає кількох важливих гравців, але всі, хто вийшов на поле, показали себе добре. Це для мене головне: хочу бачити, що наші футболісти користуються шансами, які у них з'являються. У них є сміливість, вони намагаються розвивати нашу гру, і я цим задоволений.
 
Чесно кажучи, не пам'ятаю, як наш воротар Олексій Шевченко сьогодні грав. У нього практично не було роботи. Але те, що він робив, було виконано добре. Часом воротарі можуть весь матч не торкатися м'яча, але потім лише один момент, де потрібно втрутитися, – і для цього слід зберігати концентрацію всі 90 хвилин. Шевченко – дуже відповідальний голкіпер, знає, що необхідно бути зібраним весь поєдинок. У будь-який момент може статися те, до чого ти повинен бути готовий. На 11-й хвилині у Шевченка був єдиний момент, де потрібно було діяти трохи інакше.
 
На завершення хочу подякувати всім. Щасливої ​​Пасхи! Величезне спасибі за те, як ви приймаєте нас тут. Для мене завжди величезна честь приїжджати грати в Маріуполь і бачити вас. Ми відчуваємо себе як вдома».
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.