Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 01 травня 2019, 15:53
13611
5

Збірна України стартувала на чемпіонаті світу з поразки від Японії

Українці дали бій суперникам, але не зуміли набрати очки

| Оновлено 01 травня 2019, 15:53
13611
5
Збірна України стартувала на чемпіонаті світу з поразки від Японії
fhu.com.ua

Зізнатися чесно, було дещо тривожно за результат стартового поєдинку збірної України на світовій першості в дивізіоні 1В. В Естонію тренерський штаб нашої команди привіз чимало хокеїстів, які похвалитися досвідом участі в подібних турнірах не можуть. Та й спогади про торішній розгром від Японії (1:7) оптимізму не додавали.

І спочатку нервозність у діях підопічних Андрія Срюбка відчувалася. Хоча японці не володіли перевагою, і суперники якийсь час намагалися вкотитися в гру. На жаль, перше ж загострення біля наших воріт завершилося неприємностями. Д'яченко зреагував на кидок Ю.Терао, але шайба від щитка голкіпера переповзла через лінію.

Пропустивши гол, українці заграли активніше, і досить швидко зуміли відігратися. Лялька з середньої дистанції вразив «дев'ятку» воріт. Відразу після цього «жовто-сині» отримали чисельну перевагу і досить агресивно провели більшість. По воротах японців відбулося чимало кидків, але реалізувати зайвого не вдалося. Українці діяли активно, але контратака збірної Японії завершилася виходом Х.Сато один на один з Дьяченко - 1:2.

У другому періоді наші хокеїсти діяли агресивно і ні в чому не поступалися суперникам. Відмінний шанс зрівняти результат був у Гаврика, який знаходився перед порожнім кутом, але не зумів завдати кидка. Японці проводили атаки нечасто, і тим прикріше став пропущений гол в кінці другої двадцятихвилинки. Але ще до останньої в матчі перерви Пангелову-Юлдашеву вдалося скоротити відставання в рахунку.

У третьому періоді «жовто-сині» продовжили намагатися шукати шляхи до воріт суперників. Правда, японці досить гостро атакували: в одному з таких випадів наші ворота врятувала штанга після кидка Хірано. У кінці матчу у збірної України був шанс перевести гру в овертайм. За хвилину до кінця основного часу японці залишилися в меншості, а тренерський штаб Срюбка зняв голкіпера. Але врятувати зустріч не вдалося.

Таким чином, збірна України при непоганій грі, все ж, поступилася на старті чемпіонату світу. Завтра наша команда буде протистояти збірній Польщі, яка в минулому році вилетіла з дивізіону 1А.


Чемпіонат світу. Дивізіон 1В.

Україна – Японія – 2:3 (1:2, 1:1, 0:0)

Голи:
0:1. Ю.Терао (4:43), 1:1. Лялька (8:16), 1:2. Х.Сато (12:52). 1:3. Саїто (37:42). 2 3. Пангелов-Юлдашев (39:46)

Україна: Богдан Д'яченко - Ігор Мережко, Пилип Пангелов-Юлдашев, Андрій Міхнов, Вадим Мазур, Віталій Лялька - Всеволод Толстушко, Денис Петрухно, Владислав Гаврик, Микита Буценко, Сергій Бабинець - Андрій Григор'єв, Данило Скрипець, Микита Коваленко, Дмитро Німенко, Тимур Гриценко - Володимир Романенко, Дмитро Даниленко, Олег Задоєнко, Олександр Пересунько, Володимир Чердак

Японія: Хата - Ямада, Каваї, Саїто, Накаясікі, К.Сато - Хасімото, Х.Сато, Фурукасі, Ю.Терао, Хірано - Міносімо, Іта, Міура, Х.Терао, Івамото - Хасіба, Хаята, Осака, Танака, Шінохара

УКРАЇНА – ЯПОНІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча
Футбол | 24 квітня 2024, 22:25 13
Хаві прийняв несподіване рішення. Барселоні не потрібно шукати нового коуча

Легенда «синьо-гранатових» провів зустріч із керівництвом та вирішив залишитися в клубі!

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ruud
как же жалко...если так и дальше играть будут, победы обязательно будут...командную игру нужно усилять, особенно в обороне, ну и индивидуалку в нападении...вперед, Украина!
Денис Простак
Молодцы ребята. хорошо сыграли .видно хоть прогресс в построении игры .хоть приятно смотреть за командными действиями. а не как было до этого тренера бей беги и индивидуальные атаки. Срюбко удачи дальше. видно что есть будущее и есть прогресс
Андрей Деко
Неплохо сыграли с фаворитами группы.
Devil
Обидно проигрывать при такой игре...
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил