Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 27 квітня 2019, 22:45
4446
0

Ковалець знову не виграв, Оболонь-Бровар втратила друге місце

Поки що конкуренти лиш наздогнали «пивоварів»

| Оновлено 27 квітня 2019, 22:45
4446
0
Ковалець знову не виграв, Оболонь-Бровар втратила друге місце
ФК Авангард

Після непоганого старту в новому році «Оболонь-Бровар» потроху здає позиції, і вже у третьому матчі поспіль не може перемогти. На цей раз «пивовари», які є претендентами на підвищення в класі, на виїзді поступилися «Авангарду». Відзначимо, що на 70-й хвилині у киян було вилучено воротаря Назарія Федорівського. Цікаво, що у першому колі «Авангард» також виграв із рахунком 1:0. Причому як і зараз автором голу став Єгор Демченко.

В одному з матчів 25-го туру чемпіонату Першої ліги «Суми» приймали «Балкани». Сумчани в минулому турі здобули довгоочікуване перше очко у новому році, розписавши мирову з «Оболонню-Бровар» (0:0). При цьому підопічні Олега Луткова продовжують йти без забитих м'ячів. Зараз команда також не забила і мінімально поступилася «Балканам» — 0:1.

Найрезультативніший матч туру зіграли у Волочиську, де місцевий «Агробізнес» приймав «Прикарпаття». Команди протистоять один одному починаючи ще з аматорських часів, потім була Друга ліга і тепер Перша. Досі саме «Агробізнес» був успішнішим, але ось в рамках Першої ліги вже івано-франківський колектив виглядає краще. У першому колі була здобуто перемогу 1:0, цього ж разу — 3:2.

Пропустивши минулий тур, «Волинь» відновила сили для непростого поєдинку з «Інгульцем». Таким він і вийшов, завершившись мінімальною перемогою лучан — 2:1. Відзначимо, що обидва м'ячі на рахунку захисників Сімініна і Горопевшека. Гості ж завершували матч удесятьох після видалення Ковальова.

«Гірник-Спорт» та «Рух» ведуть боротьбу, аби залишитися у лізі. Поки що команди знаходяться у безпечній зоні, але статися може все. В очній зустрічі супротивники поділили очки, розписавши нульову нічию. Такий же рахунок був зафіксований між ними і в першому колі.

Аналогічна ситуація сталася і в центральному матчі туру. «Металіст 1925» приймав «Колос» і команди також не зуміли забити один одному (як, до речі, і в першому колі). Ковалівці після феєричної 19-матчевої безпрограшної серії трохи «розклеїлися»: спочатку було дві поразки від «Руху» й «Гірника-Спорт», а тепер нічия.

Перша ліга. 25-й тур

25 квітня, четвер

«Суми» —  «Балкани» — 0:1
Гол:
Паламар, 30

«Агробізнес» — «Прикарпаття» — 2:3
Голи:
Семенець, 53, 66 — Оринчак, 20, 61, Барчук, 37.

«Волинь» — «Інгулець» — 2:1
Голи:
Сімінін, 43, Горопевшек, 83 — Січінава, 61.

Вилучення: Ковальов (І), 71.

26 квітня, п’ятниця

«Авангард» — «Оболонь-Бровар» — 1:0
Гол:
Демченко, 18.

Вилучення: Федорівський (О-Б), 70.

«Гірник-Спорт» —  «Рух» — 0:0

«Металіст 1925» — «Колос» — 0:0

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.