Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:41
3504
0

UFC. Роналдо Соуза – Джек Херманссон. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру UFC Fight Night в Санрайз, Флорида

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:41
3504
0
UFC. Роналдо Соуза – Джек Херманссон. Прогноз і анонс на бій
Twitter
У суботу, 27 квітня, в Санрайзі, штат Флорида, пройде турнір UFC Fight Night або UFC on ESPN+ 8, в головному бою якого зустрінуться бразилець Роналдо Соуза (26–6, 1 NC) і швед Джек Херманссон (19–4). Поєдинок в середній вазі почнеться не раніше 06:30 за київським часом.
 
Спочатку було заплановано протистояння Соузи  (4-й номер рейтингу) і кубинця Йоеля Ромеро, але останній вибув з карда через пневмонію і був замінений на шведа Херманссона (10-й номер рейтингу).
 
39-річний бразилець Роналдо Соуза на прізвисько Жакаре (Алігатор) виступає в UFC з 2013 року. Він провів на турнірах організації 12 боїв, в яких здобув 9 перемог. Соуза програвав Йоелю Ромеро (роздільним рішенням суддів), Роберту Уіттакера (технічним нокаутом) і Келвину Гастелуму (роздільним рішенням суддів). Кілька разів Роналдо зупинявся за крок від чемпіонського титулу. В останньому бою бразилець ефектно нокаутував екс-чемпіона UFC Кріса Вайдмана. Більше половини своїх перемог він здобув задушливими і больовими прийомами.

Жакаре зізнався, що не радий заміні свого опонента: «По Джеку було важко вести переговори. Я не хотів приймати бій взагалі. Це ризик, який я приймаю на себе, я піддаю свою кар'єру ризику. Цей бій мене дуже засмутив. Я сказав босам UFC: або ви пообіцяєте мені бій за пояс і запишете це на папері, або у нас нічого не вийде. На мене був великий тиск. Все навколо говорили: прийми бій. А потім Дейна Уайт показав, які перспективи готовий відкрити для мене. Я до кінця переговорів думав не приймати цей бій, але в підсумку ми досягли угоди, яка мені вигідна».

30-річний швед Джек Херманссон на прізвисько Джокер провів 8 поєдинків на турнірах UFC, де він дебютував в 2016 році. Результат – шість перемог і дві поразки – від Сезара Феррейри (больовим прийомом) і Тьяго Сантоса (технічним нокаутом). У минулому році Джек виходив в октагон три рази, здобувши три дострокових перемоги. Останню він здобув лише менше одного місяця тому. На турнірі UFC on ESPN 2 швед переміг «гільйотиною» Девіда Бранча. Херманссон є борцем з потужним ударом.
 
Джокер прийняв новий бій без тіні сумніву: «Жакаре, ймовірно, – навіть більш шановний боєць, ніж Девід Бренч. Він відомий, як один з кращих бійців в дивізіоні і один з кращих грепплерів в спорті. Я думаю, що перемога над ним буде високо оцінена. Я не хочу робити ніяких обіцянок. Соуза – дуже серйозний опонент, який дуже-дуже небезпечний. Лише кільком бійцям цієї ваги вдалося перемогти його, і я думаю, що якщо зможу виграти у нього, то стану одним з кращих в дивізіоні.
 
Я збираюся зробити це і показати всім, що я тут не просто так, я повинен бути на самому верху і що незабаром отримаю титульний поєдинок. Я думаю, що всі намагаються знищити мене, але це не завжди означає, що у них це вийде. Я думаю, що добре підходжу до нього. Він дуже сильний опонент, який важко б'є, задає високий темп, а я – швидкий, точний і дуже різнобічний. Я думаю, що для Соузи це буде важкий бій. На мій погляд, я розумію, чого очікувати від нього, але ніколи не знаєш, що станеться в кінцевому підсумку».
 
Прогноз на бій
 
Бразилець Жакаре досвідченіший і технічно краще підкований. На його боці також перевага в грепплінгу. У стійці шанси приблизно рівні. Правда, у Херманссона є помітна перевагу в розмаху рук (197 см проти 180 см). Втім, все-таки шанси Соуза здаються досить високими. Бій може не продовжитися всі відведені раунди.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Роналдо Соуза.
Микола Степанюк
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.