Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 24 липня 2019, 14:57
3023
0

Bellator 220: Рорі Макдональд – Джон Фітч. Прогноз і анонс на бій

Турнір Bellator 220 відбудеться 27 квітня в Сан-Хосе, Каліфорнія

| Оновлено 24 липня 2019, 14:57
3023
0
Bellator 220: Рорі Макдональд – Джон Фітч. Прогноз і анонс на бій
MMA Fighting
Черговий турнір Bellator 220 запланований на 27 квітня 2019 року на арені SAP Center в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. Подія буде показана на стрімінговом сервісі DAZN. Головним поєдинком вечора значиться бій чемпіона Bellator в напівсередній вазі Рорі Макдональда (20–5) з Канади проти американця Джона Фітча (31–7–1, 1 NC). Цей поєдинок є чвертьфіналом Гран-прі Bellator для напівсередньоваговиків. Переможець протистояння в півфіналі зустрінеться з бразильським бійцем Нейманом Грейсі.
 
29-річний канадець Рорі МакДональд (20–5) повертається в октагон після того, як у вересні намагався завоювати чемпіонський пояс в середній вазі, але зазнав поразки від голландця Гегарда Мусасі. У напівсередній же вазі він завоював чемпіонський пояс рік тому, коли виграв у бразильця Дугласа Ліми. У суботу буде перший захист титулу для канадця.
 
Рорі МакДональд не допускає недооцінки 41-річного ветерана: «У Фітча сильна робота в партері. Я не схильний сприймати суперника легковажно, навіть якщо цей хлопець – андердог. Джон зарекомендував себе, як сильний, конкурентний боєць, який бився з дуже серйозними противниками. Тому буде нерозумно не сприймати Фітч всерйоз тільки через те, що йому за 40. Він боровся за титули чемпіона світу і володів ними, тому мені дуже приємно розділити клітку з хлопцем такого високого рівня».
 


41-річний Джон Фітч за свою кар'єру провів багато поєдинків топ-рівня. З 2005 по 2013 він виступав в UFC і навіть одного разу бився за титул в напівсередній вазі. У тому пам'ятному поєдинку він поступився Жоржу Сен-П'єру. Незабаром Фітч перейшов в WSOF і став там чемпіоном з двома успішними захистами. Дебют в Bellator припав на травень 2018 року, коли була здобута перемога одноголосним рішенням над іншим учасником Гран-прі, Полом Дейлі.
 
Фітч часто дорікають у використанні заборонених речовин. Цього разу звинувачення були з боку Фіраса Захабі, тренера майбутнього суперника. Захабі впевнений, що Джону Фітчу допінг допоміг вийти на кар'єрний пік. Але Фітч не має наміру звертати увагу на ці слова, хоча у вживанні допінгу зізнався. Він був спійманий на завищеному рівні тестостерону після поєдинку з Русімаром Пальяресом в кінці 2014 року, за що отримав 9-місячну дискваліфікацію. Фітч розповів про причини своїх дій:
 
«У той період часу я був зломлений і подумав, що мені чогось не вистачає. Я скочувався вниз по спіралі депресії, коли боровся з особистими і фінансовими проблемами. Тоді я з'ясував, що деякі з моїх минулих суперників сиділи на тестостерон-замінній терапії. Що у Вітора Белфортв був завищений рівень тестостерону, але йому дозволили виступати. Також були чутки про інших хлопців. А мої доходи скоротилися приблизно на 70% після переходу з UFC у WSOF.
 
І тоді я подумав, а чому це я повинен продовжувати заробляти менше грошей, ставлячи мою сім'ю в некомфортне становище? Просто прокручував в голові причини, чому буде нормально шахраїти в бою з чітером Пальяресом. Звичайно ж, я не усвідомлював, що творю. Той тренувальний табір пройшов для мене практично без боротьби, тому що все тіло боліло від уколів, так як я щось робив неправильно. Але я навіть не знаю, що конкретно було не так. Однак можу точно сказати, що це була одна з найтупіших, але в той же час найкращих ситуацій, які коли-небудь траплялися зі мною».
 
Церемонія зважування
 
Напередодні протистояння бійці пройшли офіційну церемонію зважування. За її підсумками Макдональд показав на вагах 77,0 кг, в той час як вага Фітч склав 76,9 кг. Макдональд навіть довелося стати на ваги в чому мати народила, щоб укластися в рамки вагової категорії.

Прогноз на бій
 
За всіма розкладами Рорі Макдональд, будучи фаворитом бою, повинен підтверджувати свій чемпіонський титул. Його опонентові Фітчу вже 41 рік. Вже один тільки факт бою в такому віці заслуговує на повагу. Макдональд – універсальний боєць, який однаково хороший як в стійці, так і в партері. Фітч більше робить упор на боротьбу, і його план буде полягати в тому, щоб повалити суперника і зв'язати його в партері. Дуже ймовірно, що Рорі в ударній манері здобуде перемогу достроково. Для Фітча буде досягненням навіть пройти всю дистанцію бою.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Рорі Макдональда.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.