Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 27 квітня 2019, 16:39
2198
0

Торіно - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Россонері» продовжують боротьбу за місце в Лізі чемпіонів

| Оновлено 27 квітня 2019, 16:39
2198
0
Торіно - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
90Min
У поєдинку 34-го туру чемпіонату Італії «Торіно» вдома зіграє з «Міланом».
 
Інтригуюча гра між командами, які ведуть боротьбу за потрапляння в єврокубки відбудеться в Турині. Традиційно амбітний «Мілан» займає п'яту сходинку в турнірній таблиці і намагається увірватися в зону Ліги чемпіонів. У вирішальний момент сезону «россонері» переживають явний спад. В останніх шести матчах «Мілан» набрав лише п'ять очок, програвши три рази. У гнітючій формі й атака команди. Підопічні Дженнаро Гаттузо забили лише чотири рази в останніх шести матчах.
 
Також в останній грі «Мілан» поступився «Лаціо» в півфіналі Кубка Італії й покинув турнір. Команда перебуває не в найкращому психологічному та ігровому тонусі. Постійно точаться розмови про відставку Гаттузо в кінці сезону. Але тренера все-ще може врятувати вихід в Лігу чемпіонів за підсумками чемпіонату. Втім, за 5 турів до кінця сезону у «Мілана» не гірше становище. Команда йде врівень за очками з «Аталантою» і на один бал випереджає «Рому». Все залежить від футболістів «Мілана», адже попереду у команди матчі з середняками та суперниками з нижньої частини турнірної таблиці. Становище ще можна поліпшити.
 
«Торіно» розташовується на 7-й сходинці турнірної таблиці і хоче потрапити в Лігу Європи, але туринці також мають шанс поборотися і за Лігу чемпіонів. Від четвертого місця команду Вальтера Маццарі відділяє всього три очки. Тому гра з «Міланом» має важливе значення для «бордових».
 
У цьому сезоні «Торіно» є міцною захисною командою. За пропущеними м'ячами колектив Маццарі займає третє місце (29 голів). Менше пропускають тільки «Інтер» (27) і «Ювентус» (23). В останніх 13-ти матчах «Торіно» пропустив 7 м'ячів.
 
«Торіно» в матчах з сильними суперниками добре закривається, тому, з огляду на атакуючі проблеми «Мілана», можна очікувати не дуже результативний матч. В останніх кількох сезонах команди ділять очки. Так і в першому колі гра завершилася нічиєю - 0:0.
 
У «Торіно» цей матч пропустять дискваліфіковані Дзадза і Базеллі, через травми не зіграють Джіджі і Фальке. «Мілан» не зможе розраховувати на Бонавентуру. Раніше були проблеми зі здоров'ям у Калабрії та Пакети, але вони повинні повернутися в стрій.
 
Орієнтовні склади:
 
«Торіно»: Сірігу, Іззо, Нкулу, Моретті, Де Сільвестрі, Рінкон, Меіте, Ансальді, Лукіч, Беренгер, Белотті.
 
«Мілан»: Доннарумма, Кальдара, Мусаккіо, Романьолі, Калабрія, Кесьє, Бакайоко, Пакета, Сусо, Пентек, Кастільєхо.
28 квітня, неділя
 
«Торіно» – «Мілан»
Турин. «Стадіо Олімпіко». 21:30
Трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.