Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 24 квітня 2019, 22:32
2262
1

Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Після голу Будковского почався хаос»

Рульовий ФК «Львів» розповів, що за гру раз 200 крикнув «ближче»

| Оновлено 24 квітня 2019, 22:32
2262
1
Богдан БЛАВАЦЬКИЙ: «Після голу Будковского почався хаос»
ФК Зоря Луганськ. Богдан Блавацький
Головний тренер ФК «Львів» Богдан Блавацький прокоментував поєдинок 25-го туру УПЛ проти луганської «Зорі» (1:2):
 
«Думаю, сьогодні була дуже цікава гра. Якщо проаналізувати матч швидко, то перший тайм був таким, яким ми і запланували на установці. Коли забили в першій половині м'яч, добре вибігали в атаку. Була ще пара ситуацій, де ми могли забити. Грали дисципліновано, грали близько. І практично не дали нічого зробити «Зорі», крім одного удару, заблокованого нашої обороною.
 
Ми розуміли, що команда, граючи вдома і програючи після першого тайму, у другій 45-хвилинці буде грати агресивно і атакувати, тому вийшли трохи раніше і попросили тренера з фізпідготовки трошки гравців «пробудити», але те, про що я просив у перерві, хлопці не виконали. Ми пропустили гол до 60-тої хвилини.
 
Пропустили ми гол цікавий. Після прострільну передачу і недоробки наших захисників і голкіпера, легко і спокійно пан Будковський забив м'яч. А потім почався хаос. Ось це мене і вибило з колії. Я за гру раз 200 крикнув «ближче». Просив, щоб і Батіста, і Панфілов переводили, але не у всіх випадках достукався до гравців. Потрібно мені добре проаналізувати все. Можливо, після заміни Альваро Педро не ввійшов добре в гру.
 
Ми знали, що близько 70% атак «Зоря» веде правим флангом. Хотіли випустити туди свіжого гравця. Але це трохи не вийшло. А в кінці, напевно, потрібно було б швидше випустити капітана команди Борзенко і зіграти в три опорних півзахисника, довівши гру до кінця.
 
Зараз нам їхати до Львова із Запоріжжя десь 1000 кілометрів і все прокручувати в голові – це непросто. Але я хлопців дякую за гарні відтінки гри, які були. Якщо ми проаналізуємо і на наступні матчі, маючи в запасі Липу, хто в якому функціональному стані, правильно виберемо склад з точки зору функціональної готовності гравця і правильно виберемо тактику і схему гри, думаю, збільшимо дисциплінований, хороший відрізок тайму до 65 хвилин. Два дня маємо і будемо над цим працювати».

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уже воїни, але ще не герої
Футбол | 22 червня 2024, 06:25 107
Уже воїни, але ще не герої

Оглядач Sport.ua Валерій Василенко – про першу перемогу України на Євро-2024

Максимальна інтрига. Збірна Бельгії впевнено розібралася з Румунією
Футбол | 22 червня 2024, 23:52 114
Максимальна інтрига. Збірна Бельгії впевнено розібралася з Румунією

Бельгійці двічі розписалися у воротах суперників

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Пидвирный
слабенька команда, дуже слабенька. Все підряд програвати, навіщо тоді було боротись за цю шістку. Тоді грати могли, а зараз ні. Дивно.