Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 квітня 2019, 20:20
1740
1

Євген Мурзін: «Налаштовуємося на перемогу над Хіміком»

Южненський клуб веде в серії до трьох перемог проти «Київ-Баскета»

| Оновлено 24 квітня 2019, 20:20
1740
1
Євген Мурзін: «Налаштовуємося на перемогу над Хіміком»
ФБУ. Євген Мурзін
Головний тренер БК «Київ-Баскету» Євген Мурзін розповів про підготовку команди до третього матчу фінальної серії Суперліги проти южненського «Хіміка»:
 
«Нашим завданням на виїзну частину чемпіонської серії було здобути хоча б одну перемогу. Цього зробити не вдалося. У другій грі ми були близькі до мети, але припустилися кількох помилок, які завадили отримати нам перемогу. Налаштовуємося на третю гру. Ми будемо грати у Палаці спорту, прийдуть наші вболівальники, тому буде підтримка. Налаштовуємося на перемогу, кажу вам відверто. Всі сили, всі наші резерви направимо на цю гру. А вона дійсно дуже важлива, не хотілося б завершувати чемпіонську серію в Києві. Хотілося б повернутися в Южний. Тому крок за кроком. Наступний крок – це перемога в завтрашній грі. Це – фінал. Тут немає місця зайвим розмовам про якксь додаткову мотивацію. Всі гравці мотивовані. Так, завдання складне, ми не маємо права на помилку. Але я вірю в команду, вірю в гравців».
 
Хімік веде в серії до трьох перемог з рахунком 2:0. Перемога гостей 25 квітня у Палаці спорту буде означати кінець боротьби за титул чемпіонів України на користь южненців. Ситуацію для «Київ-Баскета» ускладнюють кадрові проблеми. Так, травма Дениса Носкова в попередній грі виявилася серйозною – гравець зламав ліву руку і шість тижнів буде загіпсованим. Є мікротравма спини у Крика. Втім, американець готується до гри разом з усіма.
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
Надеюсь, третьим матчем все и закончится... "ХИМИК" - ЧЕМПИОН!!!