Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 квітня 2019, 12:58
3354
0

Челсі – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Лондонці без особливих проблем повинні брати своє

| Оновлено 22 квітня 2019, 12:58
3354
0
Челсі – Бернлі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

На даний момент команда Саррі – зовсім не лідер у боротьбі за потрапляння в першу четвірку. Шанси, а головне гра ще двох лондонських клубів – «Тоттенхему» і «Арсеналу» – на даний момент здаються прийнятнішими, та і «МанЮнайтед» має реальні шанси обскакати «пенсіонерів» на віражі. Щоб все-таки кваліфікуватися в наступну Лігу чемпіонів, «Челсі» треба вигравати усі поєдинки, що залишилися, в АПЛ. Або ж, в якості запасного аеродрому - виграти Лігу Європи. Але поки що до півфіналу з «Айнтрахтом» далеко, тому команді Саррі треба вирішувати найближче завдання – в грі чемпіонату Англії з «Бернлі».

«Пенсіонерів» зараз кидає в крайнощі, немов пасажирів авіалайнера, що потрапив у турбулентність. Перемоги над «Брайтоном» і «Вест Хемом», здавалося, додали вістів команді, але закономірна поразка в принциповому поєдинку проти «Ліверпуля» знову змусила відкрити «доброзичливцям» шлюзи для критики «Челсі». І в першу чергу – Мауріціо Саррі. Італійському алленаторе навіть довелося виправдовуватися після проходу «Славії» в чвертьфіналі Ліги Європи. Саррі нарікав, що як би багато він не здобував перемог в єврокубках, його критики все одно не втомлюються поливати його брудом. Хоча, якщо чесно, «Челсі» в грі проти чеської команди не здивував. Бачиться, що єдиний шлях для Саррі заткнути роти своїм огудникам – виграти всі поєдинки сезону, що залишилися. Зробити це буде непросто, але цілком реально. Тим паче, що найближчий опонент «синіх» – «Бернлі» – зірок з неба явно не хапає. У матчі з цією командою лондонці повинні брати своє. Інакше про потрапляння в топ-четвірку не варто навіть заїкатися.

«Бернлі» останні три матчі (проти «Вулверхемптона», «Борнмута» і «Кардіффу») виграв. Таким чином, команда Дайча убезпечила себе від зони вильоту. Зараз «Бернлі» займає чотирнадцяте місце в турнірній таблиці. Максимум, що команді може світити в нинішньому сезоні – місце на дві сходинки вище. Від зони вильоту «бордові» відірвалися на вісім очок, тобто, можна припустити, що пониження в класі їм не загрожує. Отже, матчі, що залишилися, для команди Дайча не перетворюються на боротьбу за життя. Чи шість очок. Тобто, в матчі проти «Челсі» їй не обов'язково рвати жили. На відміну від суперника.

Кадрова ситуація краща у господарів. У лазареті «Челсі» – лише Рюдигер, у якого травма коліна. Невелике ушкодження в матчі зі «Славією» отримав Азар, проте «ескулапи» лондонського клубу зобов'язуються поставити на ноги лідера колективу. Інші «пташенята» Саррі готові до важливих випробувань. 

А ось в команді Шона Дайча відразу чотири гравці основи можуть пропустити гру з «синіми» із-за травм і ушкоджень – Бардслі, Леннон, Дефур і Крауч.

Букмекерські контори однозначним фаворитом протистояння вважають команду господарів. На перемогу «Челсі» приймається середній коефіцієнт 1,25, тоді як на виграш гостей - 12,50. Нічия оцінюється показником 6,30.

Орієнтовні склади:

«Челсі»: Кепа, Аспілікуета, Луіс, Алонсо, Палмері, Жоржиньо, Канте, Азар, Вілліан, Лофтус-Чік, Хадсон-Одої

«Бернлі»: Хітон, Мі, Тейлор, Тарковськи, Лоутон, Корк, Вествуд, Хендрик, Гудмудссон, Вуд, Макнейл.

                                                                                            22 квітня, понеділок

«Челсі» — «Бернлі»
Лондон. Стадіон «Стэмфорд Бридж». 22:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Кевін Френд
Прогноз Sport.ua — 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.