Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 21 квітня 2019, 00:13
18960
18

Берінчик переміг Аракаву, захистивши титул WBO International

30-річний українець провів, мабуть, найскладніший бій у професіоналах

| Оновлено 21 квітня 2019, 00:13
18960
18
Берінчик переміг Аракаву, захистивши титул WBO International
K2 Promotions

У столичному Палаці спорту відбувся вечір боксу, головною подією якого став бій, в якому Денис Беринчик захищав титул WBO International в поєдинку проти японця Ніхіто Аракава. 37-річний японець, який займав в рейтингу WBO сьомий позицію, до Києва приїхав явно не тільки за чеком. Незважаючи на шість поразок в пасиві, Аракава ще жодного разу не програвав достроково. Навіть Хорхе Лінаресу, з яким він боксував в 2014 році, японець поступився за очками. Пройшов всю дистанцію він і з Денисом Берінчиком, для якого 12-раундовий бій став першим в кар'єрі.

Поєдинок показав, що не дарма Аракаві робили стільки компліментів перед боєм. Японець, звичайно, поступався в техніці Берінчику, але за рахунок досить незвичайного стилю ведення боксу доставив чимало проблем українцеві. У другому раунді боксери зіштовхнулися головами і у Дениса з'явилося неприємне розсічення.

Беринчик контролював бій, наносячи більше ударів і набираючи очки. Аракава, розуміючи, що програє за очками, йшов активно врозмін, намагаючись зловити суперника потужним ударом. Беринчик в свою чергу отримав можливість працювати другим номером.

У 9-му раунді Аракава буцнув Берінчика головою і отримав розсічення, а рефері в рингу зняв з японця одне очко. У фінальному раунді Аракава пішов ва-банк, намагаючись в розміні ударами знайти свій шанс, але Беринчик в розміні ударами відчував себе в своїй стихії.

Судді одноголосно віддали перемогу українцеві - 120-107, 118-109, 120-107.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sub Zero
7-й номер WBO побит. Кролла 10-й. Топы уже ближко, но сыроват Денис
truefootball
Вітаю, ЧЕМП!!!
Sub Zero
Тяжело будет значимый бой организовать, боксирует в Украине, никому не известен за бугром.
bonv
Достойний суперник. Вітання Денису!
Sub Zero
Физуха, ноги хорошие. 12-ть раундов неплохо. Но чего-то не хватает, как-то предсказуемо атакует, телеграфирует, соперник удары видит. Удар вроде есть, не пушка конечно.
Tanok1975
Понравилось, то что Денис смог перестроиться под 2 номер и довольно качественно доработать. Не понравилось отсутствие прогресса. Ничем не смог удивить. Мне кажеться немного даже потерял, что ли уверености. Не знаю... Как то так. Нужно пробовать что то новое. Пытаться прогрессировать и не понятный менеджмент. Против топов с таким качеством ловить не чего. А Вася - это так...
Sub Zero
Про Лому конечно преждевременно набросил Нужно побить кого-то с именем вроде Линареса, но для этого нужно еще пахать, а времени не так много.
Lucky Lucky
странная математика у вас, поменяйте результаты) 120 - 107 и 118 - 109 там
Ukraine_Kiev_Fan
Митрофанов порадовал, Беринчик продолжает удивлять только своими выходами на ринг, насчет прогресса не уверен, а жаль, очень хотелось еще одного ТОПового украинца. Надеюсь еще удивит, очень надеюсь
nomah2
Я начало не смотрел. Он реально вышел ,как в баню ?
Это уже не то что ,не смешно! А уже даже пошло .
Oleg Savchuk
Удару взагалі нема, він навіть чемпом Європи не стане, ніякий це Беринчик