Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 24 липня 2019, 14:56
3617
1

UFC. Алістар Оверим – Олексій Олійник. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру UFC Fight Night 149 в Санкт-Петербурзі

| Оновлено 24 липня 2019, 14:56
3617
1
UFC. Алістар Оверим – Олексій Олійник. Прогноз і анонс на бій
UFC
У суботу, 20 квітня, в Санкт-Петербурзі пройде турнір UFC Fight Night 149, в головному бою якого зустрінуться голландець Алістар Оверім (44–17, 1 NC) і росіянин Олексій Олійник (57–11–1). Поєдинок розпочнеться не раніше 22:00 за київським часом.
 
Спочатку Оверім повинен був битися з Олександром Волковим, але на початку квітня росіянин знявся з бою через проблеми зі здоров'ям і був замінений на Олійника. Тоді очікувалося, що Олексій 4 травня зустрінеться з американцем Уолтом Харрісом на UFC Fight Night 150 в Оттаві, і йому довелося різко переорієнтуватися на нового суперника з боєм на два тижні раніше. Тепер Олексію належить провести ювілейний 70-й бій у кар'єрі.
 
38-річний Алістар Оверім – знаменитий боєць ММА, якому належить унікальне досягнення. Лише йому одному вдалося утримувати світові титули в ММА і кікбоксингу одночасно. Дебютував Оверім в ММА ще в минулому тисячолітті, в жовтні 1999 року. І ось уже майже 20 років голландець залишається топ-бійцем екстрарівня. За свою кар'єру переміг багатьох відомих чемпіонів: Вітора Белфорта, Жуніора Дос Сантоса, Марка Ханта, Фабрісіо Вердума та інших. Але і неприємних поразок в його кар'єрі предостатньо. В останньому бою в листопаді минулого року переграв росіянина Сергія Павловича нокаутом в першому раунді.
 
Оверім впевнений в своїй перемозі: «У моєму стилі відбулися зміни. Він став більш агресивним, більш атакуючим. Ми зосередилися на цьому ще перед поєдинком з Павловичем. Тепер у мене новий суперник, інший бій, і ви можете розраховувати на те, що в цю суботу я покажу вам свої нові навички. Якщо бій пройде в стійці, я – ударник. Якщо перейде на землю, я хороший в граунд-енд-паунді. Я можу завершити бій сабмішном. Це ММА, де тисяча і один спосіб побити суперника, убити його. Думаю, я краще за нього в усьому, але його здатність завершити бій сабмішном дійсно вражає. Крім того, він може вдарити в стійці. У нього агресивний стиль, і він постійно нарощує темп. Проте, я не хвилююся. Я перебуваю в феноменальною формі, відточив всі свої навички і в цю суботу вийду з октагона з перемогою».
 

41-річний Олексій Олійник – колишній українець, який змінив громадянство на російське. Він відкрито висловив підтримку керівництву Кремля в його військових діях в Україні. Крім того, здався на публіку в футболці російського лідера, за що отримав бан на в'їзд в Україну. Має величезний досвід в ММА, дебют датований ще 1996-м роком, але й вік уже солідний. Його коником є ​​борцівські навички. У своєму останньому бою в минулому вересні він переміг Марка Ханта задушливим прийомом в першому раунді.
 
Олійник перед боєм в домашніх стінах зазначив: «Я відразу сказав, що приймаю цей бій, тому що ім'я Алістар Оверім – це дуже круте ім'я, і ​​якщо вибирати, з ким битися, з Уолтом Харрісом або Алістаром, то звичайно краще битися з Алістаром. Тому в суботу покажемо все, що можемо, і я впевнений, що всі наші хлопці будуть виступати максимально достойно».
 


Прогноз на бій
 
У рейтингу UFC Оверім знаходиться на 7-й позиції, а Олійник – на 9-му місці. Голландець буде фаворитом поєдинку. Олійник планував свою підготовку на травневий поєдинок, і йому на ходу довелося змінювати плани, щоб замінити Волкова і не зіпсувати вечір UFC в Пітері. Нас чекає класичне протистояння ударника Оверіма і борця Олійника. Цікаво, що обидва бійця колись тренувалися в одному з російських клубів і добре знають один одного. Як бачиться, Оверім цілком може вимотати знайомого суперника і нокаутувати його в середині бою.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Алістара Оверіма.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну
Футбол | 18 квітня 2024, 13:38 8
10 найвідоміших футболістів, яких Даріо Друді привіз в Україну

Новий спортдир «Полісся» раніше допоміг пристойно «затаритися» легіонерами «Зірці» та «Карпатам»

ВІДЕО. Стоп, рефері! Як Алекс Перейра яскраво нокаутував Джамалла Хілла
MMA | 14 квітня 2024, 08:55 0
ВІДЕО. Стоп, рефері! Як Алекс Перейра яскраво нокаутував Джамалла Хілла

Головний поєдинок ювілейного шоу UFC 300 подарував яскравий епізод

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрій Ванчак
ну і нахєр нам цей псевдоукраїнець??? та хай йому хавальник начистять так, що він говорити не зможе, зрадників не поважають ніде!!!