Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBO
| Оновлено 15 грудня 2019, 02:05
7448
0

Теренс Кроуфорд – Амір Хан. Прогноз і анонс на бій

Один з кращих боксерів світу 20 квітня буде захищати пояс чемпіона WBO

| Оновлено 15 грудня 2019, 02:05
7448
0
Теренс Кроуфорд – Амір Хан. Прогноз і анонс на бій
Twitter
Чемпіон світу за версією WBO в напівсередній вазі Теренс Кроуфорд (34–0, 25 КО) 20 квітня в Madison Square Garden в Нью-Йорку захищатиме свій пояс проти екс-чемпіона світу Аміра Хана (33–4, 20 КО). Поєдинок розпочнеться приблизно о 06:30 ранку в неділю за київським часом.
 
В андеркарті цього бою виступить американець Теофімо Лопес (12–0, 10 КО). Можливий майбутній суперник українця Василя Ломаченка проведе бій проти Едіса Татлі з Фінляндії (31–2, 10 КО).
 
Теренс Кроуфорд, непереможний 31-річний американець, є одним з кращих боксерів сучасності все від вагової категорії. В його активі – 34 перемоги без жодної поразки. У рейтингах ESPN, TBRB, BWAA і The Ring Кроуфорд займає друге місце після українця Василя Ломаченка. Одного разу Кроуфорд бився з українцем Віктор Постолом. У липні 2016 року в Неваді Віктор протримався всі 12 раундів, але поступився за очками. Влітку 2017 року Теренс зібрав всі пояси в першій напівсередній вазі і вирішив рухатися вище, в наступний дивізіон. І там відразу ж став чемпіоном WBO в бою проти австралійця Джеффа Хорна, а потім захистив пояс від посягань американця Хосе Бенавідеса-молодшого.

Теренс Кроуфорд перед боєм розповів: «Я хочу, щоб люди мене поважали за мій талант, за мої навички та за те, що я готовий битися з будь-ким. Всі пам'ятають, як я намагався зробити бій з Пакьяо, але у мене нічого не вийшло. Амір Хан – відмінний боксер. Я поважаю його. У нього була хороша любительська кар'єра, він завоював срібло на Олімпіаді. Але йому допомогли стати професіоналом. Уже в перших своїх боях в профі Хан був широко відомий. У мене ж не було нічого крім голоду. Я все зробив сам. Я брав бої, які могли коштувати мені всього. Я заробляв копійки, але при цьому все одно виходив битися. І мені ніколи не давали боїв, які я хотів».
 

32-річний британець Амір Хан має в пасиві 4 поразки, але всі вони були отримані в інших вагових категоріях. Досвідчений боєць з солідним послужним списком великих боїв неодноразово був чемпіоном світу. Одного разу, в липні 2009 року, відібрав пояс чемпіона світу WBA у львів'янина Андрія Котельника. У травні 2016 року Амір Хан програв супербій Канело Альваресу достроково в 6-му раунді, після чого взяв дворічну паузу. Останній свій поєдинок британець провів у вересні 2018 року, перемігши колумбійця Самуеля Варгаса за очками.
 
Амір Хан напередодні бою розповів: «У мене були досить хороші бої в напівсередній вазі. Ми билися з Луїсом Коллацо і Девоном Олександром. Навіть поєдинок з Канело йшов нормально, поки я не був спійманий точним ударом. У цьому бою я б'юся з противником, який знаходиться в моїй вазі і це, безумовно, є плюсом. В кожному поєдинку під чуйним керівництвом Вірджіла Хантера я чогось учився, виграючи і програючи, але кожен раз він витягував з мене краще. Мені потрібен був суперник, який поверне мені повагу до цього виду спорту і змусить працювати старанніше.

Це мрія, і я сподіваюся, що в суботу вона здійсниться. Я отримаю можливість поборотися за ще один престижний титул і стати одним з кращих бійців світу. Це просто заводить мене, змушує працювати більше, тренуватися і залишатися зосередженим. Я знаю, що переді мною боксер, який знаходиться на вершині. Це неможливо заперечувати, Теренс – хороший боєць. Я знаю, що Кроуфорд наполегливо тренується, оскільки не хоче втратити свій непереможний рекорд. Я теж не збираюся програвати, тому що хочу добитися поставлених цілей».
 

Прогноз на бій
 
Надамо слово Василю Ломаченко: «Я думаю, що Кроуфорд переможе. Тому що він володіє великими вміннями і дуже хороший для Аміра Хана». Важко сперечатися з цим твердженням. Всі фактори говорять на користь Теренса. Поєдинок може завершитися достроково на користь явного фаворита в пізніх раундах.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Теренса Кроуфорда.
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати
Футбол | 24 квітня 2024, 07:31 2
Гравець Реала заявив, що гол Барселони у ворота Луніна мали скасувати

Тоні Кроос вважає, що Андреас Крістенсен притримував його під час забитого м'яча

Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика
Футбол | 24 квітня 2024, 14:37 6
Італійський топ-клуб може влітку підписати Довбика

Форвард «Жирони» може продовжити кар'єру в «Наполі»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.