Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2890
0

Парма - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Мілан» продовжує боротьбу за повернення в Лігу чемпіонів

Парма - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/acmilan

«Мілан» в чемпіонаті Італії проводить досить дивний сезон. Провал в першій частині Серії A, виправлення ситуації на старті 2019 року і зараз знову спад. При цьому, незважаючи на чутки про ймовірне звільнення наставника Дженнаро Гаттузо і запрошенні більш статусного фахівця, «Мілан» до цієї хвилині виконує завдання, поставлене на сезон, і знаходиться в топ-4, борючись за повернення в Лігу чемпіонів.

Правда, цілий ряд невдалих матчів дозволив суперникам скоротити відставання, і тепер «Рома» має дефіцит в 1 бал, «Аталанта» - в 2 очка, а «Лаціо» - в 3 пункту. У минулому турі команда Гаттузо якраз обіграла «Лаціо» і перервала серію з 4-х матчів без перемог. Правда, варто сказати, що суперники були сильні, в тому числі «Інтер», «Сампдорія» і «Ювентус».

Календар, що залишився у «россо-нері», буде простіше, і це хороший шанс все-таки успішно закінчити боротьбу за топ-4. З огляду на проблеми з фінансовим фейр-плей, «Мілану» вкрай необхідно вийти в Лігу чемпіонів.



Що стосується «Парми», то команда займає 14-е місце і ще не гарантувала собі спокійне життя в кінці чемпіонату. До зони вильоту 6 пунктів, тому розслаблятися поки рано. Плюс «Парма» знаходиться в поганій формі, здобувши лише одну перемогу в останніх 10-ти матчах. Це і відкинуло команду в нижню частини таблиці з перспективою боротися за виживання.

Господарі в цьому поєдинку не зможуть розраховувати на травмованих гравців атаки Роберто Інглезе і Джонатана Бьябьяні, а «Мілан» буде без Джакомо Бонавентури. Під питанням хавбек Лукас Пакета.

Обом командам вкрай необхідні очки, проте невелика перевага все ж віддамо «Мілану».

20 квітня, субота

«Парма» – «Мілан»
 Парма. «Энніо Тардіні». 13:30
ТВ-трансляція на ТК Футбол 1
 
Прогноз Sport.ua — 1:2
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.