Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 03 лютого 2020, 11:57
4311
0

Барселона – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Каталонці можуть стати чемпіонами вже за вісім днів

| Оновлено 03 лютого 2020, 11:57
4311
0
Барселона – Реал Сосьєдад. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбольний сезон добігає кінця, команди вирішують свої локальні завдання, і кожен матч набуває все більшого значення. Однак результат даного конкретного поєдинку — яким би він не був — не стане катастрофою ані для «Барселони», ані для «Реала Сосьєдад». Втім, мотивації більше повинно бути у каталонського колективу.
 
Підопічні Ернесто Вальверде можуть оформити чемпіонство вже наступної суботи. Для цього їм потрібно обіграти «Реал Сосьєдад», «Алавес» і «Леванте», а також сподіватися на осічку мадридського «Атлетіко». Після цього «Барселона» зможе спокійно готуватися до півфіналів Ліги чемпіонів (де її чекає протистояння з «Ліверпулем») і фіналу Королівського кубка (з «Валенсією»). У минулому турі Ла Ліги, перед лігочемпіонською грою проти «Манчестер Юнайтед» тренер випустив молодь, і та не змогла обіграти скромну «Уеску». Втім, і не програла, зігравши 0:0. Зараз МЮ пройдено і забуто, після того матчу пройшло 4 дні, тому можна припустити, що склад на поєдинок проти «біло-блакитного» «Реала» буде не таким експериментальним.
 
Стосовно команди з Сан-Себастьяна, то вона теоретично може завоювати право виступати в наступному сезоні в Лізі Європи. Відрив від 6-го місця складає начебто небагато — 8 очок. Але ж календар у басків непростий. Після вояжу в Барселону «Реал Сосьєдад» прийме  «Вільярреал», який бореться за виживання; потім - «Хетафе», що мітить в Лігу чемпіонів. Після цього команду чекає виїзд до прямого конкурента «Алавеса», а потім зустріч з мадридським «Реалом». Тож якщо дивитися на речі реально, навряд чи «Реал Сосьєдад» візьме в цих зустрічах максимум очок. Тим більше, що лазарет команди переповнений: з тим або іншим ступенем тяжкості лікуються відразу сім футболістів. А значить, підопічні Іманола можуть розслабитися і отримувати задоволення від гри. І при цьому, наприклад, спробувати проявити себе в матчі на «Камп Ноу».
 
Втім, навряд у них це вийде. «Барселона» вдома останній програла «Реалу Сосьєдад» в травні 1991-го, коли практично вирішила питання про перемогу в Прімері. Зараз ситуація зовсім інша, тому якщо на нічию «біло-блакитні» ще можуть сподіватися, то про перемогу і мови бути не може. Нагадаємо також, що поєдинок першого кола завершився гостьовою перемогою каталонців — 1:2. На швидкий гол Елустондо вони в другому таймі відповіли точними ударами Суареса і Дембеле. Сподіваємося, що і в цій грі буде не менше забитих м'ячів.
 
Орієнтовні склади:
«Барселона»: Тер Штеген - Альба, Ленгле, Піке, Роберто - Артур, Бускетс, Ракітіч - Суарес, Мессі, Коутіньйо.
«Реал Сосьєдад»: Рулле - Ернандес, Навас, Елустондо, Салдуа - Рамірес, Марино, Субельдія, Оярсабаль - Пардо, Сангай.
 
20 апреля, суббота
 
«Барселона»  «Реал Сосьєдад»
Арбітр: Пабло Гонсалес Фуертес (Іспанія)
Барселона. Стадіон «Камп Ноу». 21:45
БАРСЕЛОНА — РЕАЛ СОСЬЄДАД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ
Прогноз Sport.ua — 3:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 31
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Куртуа розповів, коли повернеться у стрій і висловився про Луніна
Футбол | 23 квітня 2024, 20:17 0
Куртуа розповів, коли повернеться у стрій і висловився про Луніна

Бельгієць розповів, що нікуди не поспішає

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.