Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

18.04.2019 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:2 0 : 1
Арсенал Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 19 квітня 2019, 02:22
1330
0

Унаї Емері: «Арсенал виграв поєдинок проти великої команди»

Наставник лондонців вважає, що Ліга Європи дає великі можливості

| Оновлено 19 квітня 2019, 02:22
1330
0
Унаї Емері: «Арсенал виграв поєдинок проти великої команди»
ФК Арсенал. Унаї Емері
Наставник лондонського «Арсеналу» Унаї Емері прокоментував перемогу над «Наполі» (1:0) в гостьовому матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Європи:
 
«Я не знаю, чи буде це наше кращий виступ у сезоні, але це хороша гра. Після нашої перемоги в Уотфорді приємно і в повторному матчі з «Наполі» зберегти ворота на нуль. Ми виграли цей поєдинок проти великої команди. Я думаю, що найголовніше – йти своїм шляхом і бути послідовним, тому що для досягнення нашої кінцевої мети нам потрібно продовжувати вдосконалюватися.
 
Також хочу подякувати нашим уболівальникам. Тут було 1100 наших фанатів, і це була приємна атмосфера. Наша команда показала їм велику гру. Я дуже пишаюся своїми гравцями і пишаюся нашою роботою. Тут ми показали, що можемо грати проти хороших гравців і втілювати наші ідеї. Можливо, ми хотіли більше володіти м'ячем і трохи краще контролювати м'яч. Наша ситуація в першому таймі була дуже хорошою, ми непогано атакували і розвивали свої комбінації. У нас було багато шансів забити. Ми намагалися бути послідовними протягом 90 хвилин.
 
Я дуже виріс в Лізі Європи. Думаю, цей турнір дає нам великі можливості, раз ми не можемо грати в Лізі чемпіонів. Це шанс зробити щось важливе. Змагання важливе для нас, тому що воно дає нам можливість грати в Лізі чемпіонів в наступному сезоні. В нашій Прем'єр-лізі багато команд, які намагаються потрапити в четвірку кращих, і Ліга Європи для мене і для команди зараз дуже важлива.
 
Сьогодні «Наполі» зі своїми шанувальниками показали нам, що вони хочуть зробити щось велике. Раз ми виграли, це тому, що ми працювали дуже добре. Ми заслужили перемогу над ними в двох матчах, вдома і сьогодні, тому що ми їх дуже поважали. Ми працювали, щоб спростувати їх тактику. Наша команда серйозно атакувала суперника і дуже добре захищалася. Ми дуже добре попрацювали в цьому матчі».
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.