Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
9268
2

Хосеп ГВАРДІОЛА: «Це жорстоко, але ми повинні це прийняти»

Наставник «Манчестер Сіті» – про виліт з Ліги чемпіонів

Хосеп ГВАРДІОЛА: «Це жорстоко, але ми повинні це прийняти»
ФК Манчестер Сіті. Хосеп Гвардіола
Головний тренер «Манчестер Сіті» Хосеп Гвардіола прокоментував поразку від «Тоттенхема» за підсумками двоматчевого протистояння 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. У матчі-відповіді в Манчестері «городяни» здобули перемогу з рахунком 4:3, однак вилетіли з турніру через мінімальну поразку в першому матчі в Лондоні (0:1).
 
«Це важко. Ми були близькі до того, щоб пройти. Це жорстоко, але ми повинні це прийняти. Хороший матч для всіх. Після 20 хвилин рахунок був 3:2, і в другому таймі ми зробили все, що могли. Ми багато створювали, але помилки в цьому турнірі дуже дорого обходяться.
 
Ми не забили пенальті в першому матчі, створили багато шансів проти складного суперника... Ми допускали помилки в перших двох голах. Але ми були чесні у своїй грі і намагалися до кінця. Те, чого ми досягли за ці два сезони, просто неймовірно.
 
Спасибі уболівальникам - це був дивовижний вечір для нас. Я ніколи не бачив такого стадіону за весь час в клубі. Ми всі засмучені, але я знаю, що вони знають: ми віддали абсолютно всі сили. Такий футбол, тут все непередбачувано», - сказав Гвардіола.
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
надеюсь Гвардиола, теперь точно поймет, что не нужно трындеть перед матчем, что "мы пройдем дальше". Который раз уже карма его наказывает.
Andy_P
И ни слова про гомосексуалистов за мониторами ОООчень толерантен