Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
|
4145
3

Тренер Інгульця: «Ми вже здійснили подвиг»

Сергій Лавриненко - про перемогу над «Зорею»

Тренер Інгульця: «Ми вже здійснили подвиг»
ФК Інгулець. Сергій Лавриненко

Головний тренер «Інгульця» Сергій Лавриненко прокоментував перемогу своєї команди над «Зорею» 2:1 в півфіналі Кубка України:

«Зараз тільки позитивні емоції, ми вписали свої імена в історію клубу, Кубка України. Команді Першої ліги вийти в фінал, пройти три команди з УПЛ ... Я вважаю, що це дорогого коштує. Хлопці молодці.

Я дуже пишаюся хлопцями, хочу привітати вболівальників, які прийшли на стадіон, це їхня заслуга, вони гнали нас вперед. Дуже дякую. Спасибі президенту, що він вірить в нас до кінця. Ми стараємося, працюємо, клуб молодий і швидко розвивається. Не будемо на цьому зупинятися, рухаємося вперед.

Неправильно буде сказати, що ми переграли «Зорю», суперник мав свої шанси. Ми, вивчаючи суперника, розуміли, що це одна з кращих команд в УПЛ, яка діє на контратаках. Попереджав, що у «Зорі» одна з найвищих командних швидкостей. Якщо дамо вільні зони, простір, нам буде дуже важко. Забили гол, почали будувати гру від результату.

Розуміємо, що ми вже зробили подвиг. Не у кожного футболіста в житті бувають такі моменти. Ми йдемо поступово, немає мети перестрибнути всі труднощі, грати в єврокубках ... Ні, ми будуємо структуру поступово, президент вкладає великі кошти. Коли все це буде йти в ногу з командою, тоді можна буде говорити про інші цілі. Просто локально досягти якоїсь мети, потім звідти впасти, це не шлях нашого президента».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vladimirpa12
То есть, в финал вы вышли, а теперь специально проиграете, потому что президент ставит цели постепенно?
Michael Savchyn
вони ж будуть грати у Лізі Європи восени