Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
13640
7

Зідан хоче, щоб Реал продав Куртуа і повернув Луніна

Український голкіпер в наступному сезоні може опинитися в основній обоймі мадридської команди

Зідан хоче, щоб Реал продав Куртуа і повернув Луніна
Reuters. Андрій Лунін
Головний тренер «Реала» Зінедін Зідан повідомив президенту клубу Флорентіну Пересу, що не розраховує в наступному сезоні на голкіпера Тібо Куртуа.
 
Французький фахівець не бачить у бельгійця бажання викладатися за «Реал», а тому в наступному сезоні планує зробити ставку на Кейлора Наваса. Другим воротарем мадридців Зідан збирається зробити Андрія Луніна, який повернеться в «Реал» з оренди в «Леганесі».
 
Цікаво, що за даними джерела, Флорентіно Перес підтримав Зідана в цьому питанні, а тому існує велика ймовірність, що в наступному сезоні Навас буде стояти у воротах «Реала» в матчах чемпіонату Іспанії та Ліги чемпіонів, а на Луніна буде робитися ставка в поєдинках за Кубок Іспанії.
 
Раніше повідомлялося, що Лунін в наступному сезоні буде другим воротарем, однак за спиною не Кейлора Наваса, а саме Тібо Куртуа.
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vit-2
Хотілось би, але джерело новини дуже сумнівне...
I_LOVE_UKRAINE
Мб це багатодівочка від Зідана. Його сину Луці Зідану, який є також воротарем Реала буде важко пробитись на роль навіть другого воротаря супроти Куртуа чи Наваса, а взяти когось з них продати і поставити свого сина над-то палівно для Зідана. А ось продати одного з них і поставити Луніна, а третій свого Луку більш реально і безпалівно, ну і далі чекати на помилки нашого воротаря, щоб ттим самим просунити Луку на місце другого доволі реально...
------------
Якби там не було, все у перчатках Андрія, бажаю йому вдачі.
RomarioUA
По крайней мере первая часть логична - из Куртуа и Наваса выбор в пользу Наваса. Куртуа далеко не тот кремень, когда он играл за Атлетико Мадрид. Он расслабился и уверовал в свою звездность и необходимость. Будут ли брать второго звездного вратаря на замену? Зидан не дурень, понимает, что надо полузвездного, чтоб сидел. Его Лука не тянет. Выберет ли Лунина - неизвестно, но шансы есть.
Vgfxdr Jgvv
Шикарный шанс лунину! Травма первого и все - шанс в руки! А так кубок если что. Явно только сидеть нет смысла там где он сейчас
anonymous
Этот Зидан мне всегда нравился!
Маркіян Маслюк
Дурники, який Люка Зідан?! Які теорії змови і багатоходівочки?! У Люки контракт закінчується влітку! І багато вже писалося, що продовжувати з ним Перес не буде.