Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

17.04.2019 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 4 : 3
Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 квітня 2019, 01:09
4400
1

Манчестер Сіті - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

«Манчестер Сіті» потрібно навчитися грати в єврокубках з англійськими командами

| Оновлено 19 квітня 2019, 01:09
4400
1
Манчестер Сіті - Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
twitter.com/ManCity

У першому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів «Тоттенхем» зумів здивувати «Манчестер Сіті». Не без везіння, але лондонська команда на своєму новому стадіоні здобула перемогу завдяки голу Сон Хін Міна. Все для гостей могло скластися інакше, якби на старті зустрічі Серхіо Агуеро реалізував пенальті. Аргентинець не переграв Уго Льоріса, а «Тоттенхем» протягом гри не дозволив супернику показати свої найкращі якості, особливо це стосується атаки.

Тепер «Тоттенхему» доведеться зупиняти противника на його полі, і робити це доведеться, ймовірно, без двох лідерів. Форвард Харрі Кейн в першому матчі отримав серйозну травму ноги і ризикує пропустити вирішальну частину сезону, а півзахисник Деле Аллі через пошкодження пропустив матч чемпіонату Англії, але має шанс вийти на поєдинок у відповідь з «Сіті».

У команди Хосепа Гвардіоли під питанням участь українця Олександра Зінченка, а також Фабіана Делфа і Фернандіньо. В цілому, втрати «Тоттенхема» куди відчутніше, і господарі будуть вважатися в цьому матчі фаворитом. Відзначимо, що ці ж суперники зіграють між собою не тільки в середу, але і в суботу в рамках АПЛ. І в чемпіонаті гра буде не менш важлива, враховуючи той факт, що «Манчестер Сіті» продовжує боротьбу за титул і має більш складний, ніж «Ліверпуль», календар, а «Тоттенхем» бореться за топ-4 і повернення в Лігу чемпіонів.

twitter.com/SpursOfficial

Мабуть, головним завданням лондонської команди в цій зустрічі буде не пропустити швидкий гол. Взагалі, «Тоттенхем» став лише другою командою в 2019 році, якій вдалося не пропустити від «Манчестер Сіті», і повторити цей подвиг буде складно.

Є свої труднощі і у «Сіті». Команда в єврокубках погано грає проти суперників з Англії. «Манчестер Сіті» провів 5 матчів і зазнав 5 поразок з опонентами свого чемпіонату, і команді Гвардіоли слід виправляти статистику.

В цілому, «Манчестер Сіті» все одно бачиться фаворитом, але господарям буде надзвичайно важливо забити перший гол.

 17 апреля, среда

«Манчестер Сіти» – «Тоттенхем»
 Манчестер. Початок о 22:00
ТВ-трансляція на ТК Футбол 2
МАНЧЕСТЕР СИТИ - ТОТТЕНХЭМ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯцИЯ
Прогноз Sport.ua — 3:1
СДЕЛАТЬ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
АЛЕКСАНДР Матвийцов
5:0