Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

16.04.2019 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 1 : 2
Аякс Проходить далі
Ліга чемпіонів
| Оновлено 19 квітня 2019, 01:09
15739
18

Ювентус – Аякс. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Не у всякій грі виграють тузи, але без них перемогти практично нереально…

| Оновлено 19 квітня 2019, 01:09
15739
18
Ювентус – Аякс. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Твіттер ФК Ювентус

Єдина нічия в перших матчах чвертьфіналів ЛЧ була зафіксована в поєдинку між «Аяксом» і «Ювентусом», що завершився з рахунком 1:1. Питання про переможця протистояння з Амстердама плавно перетекло в Турін. І питання це залишається відкритим.

Формально, після виїзної нічиєї, причому результативної, «стара синьйора» може вважати себе фаворитом гри-відповіді. Але це лише на папері. Як показує практика, «Аякс» в нинішній Лізі чемпіонів дуже успішно грає на виїзді. І зайве тому підтвердження - пам'ятний матч на «Сантьяго Бернабеу», в якому «червоно-білі» розгромили «вершкових» 4:1.

«Ювентусу» варто побоюватися свого суперника не лише виходячи з результату амстердамців в лігві «Реала». Річ у тому, що в першій зустрічі між «Аяксом» і «Юве» саме команда тен Хага виглядала краще, яскравіше, домінувала упродовж майже усього матчу. Для підсумкового успіху їй не вистачило досвіду. І наявність у складі футболіста на кшталт Роналду.

Саме лідера «бьянконері» називають тим гравцем, який здатний схилити терези вагів на користь багаторазових чемпіонів Італії. Якщо Роналду буде у формі, зупинити його украй важко.

На користь «Юве» - і чинник рідної арени. У нинішньому сезоні на «Ювентус Стедіум» підопічні Аллегрі програли лише одного разу – «МанЮнайтед» на груповій стадії чемпіонської Ліги.

Поєдинок обіцяє бути не лише складним для суперників, але і цікавим. Цікавим, передусім, з точки зору тренерської дуелі. І Аллегрі, і тен Хаг славляться витонченими тактиками. Напевно, в цьому матчі не обійдеться без тактичних сюрпризів і хитрощів. А ще буде дуже цікаво подивитися на суперництво молодості і завзяття, чого з лишком в арсеналі гостей, з класом і умінням вичавлювати максимум з мінімуму, чим славний «Юве».  

Раніше суперники досить часто перетиналися в єврокубках. Майбутня зустріч буде 14-ю в історії протистоянь кращих команд Італії і Нідерландів. Досі шість разів перемагали туринці, двічі - амстердамці, і п'ять поєдинків завершилися внічию.

Через кадрові проблеми команди навряд чи зможуть зіграти в оптимальних складах. У «Ювентуса» під знаком питання участь Касереса, Кьєліні, Кости, Хедіри і Джана, за «Аякс», напевно, не зіграють Банде і Ейтинг, і точно - дискваліфікований Тальяфіко.

Массіміліано АЛЛЕГРІ, головний тренер «Ювентуса»:

 - В чемпіонаті Італії ми майже вирішили завдання. Залишилося набрати всього одно очко до чемпіонства. Але в чвертьфіналі Ліги чемпіонів нам буде непросто. «Аякс» завжди грає однаково, що удома, що на виїзді. Ми повинні поважати суперника і показати хорошу гру. Нас чекає складний матч проти сильної команди.

Ерик ТЕН ХАГ, головний тренер «Аякса» :

 - 1:1 - це не той рахунок, на який розраховуєш в домашньому матчі, але, проте, це все ще добрий результат. Минулого разу ми поступилися в домашньому матчі 1:2, а потім обіграли «Реал». Ще все можливо.

Головний арбітр - Клеман Тюрпен (Франція).

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щесни, Бонуччі, Сандро, Канселу, Ругані, Пьянич, Матюїді, Бентанкур, Бернардескі, Роналду, Манджукич

«Аякс»: Онана, Блінд, де Лігт, Мазрауї, Велтман, де Бек, де Йонг, Зієш, Тадич, Шене, Нерес.

                                                                                           16 квітня, вівторок

 
«Ювентус» «Аякс» (Перший матч - 1:1)
Турин. «Ювентус Стэдіум». 22:00
ТВ-трансляция на телеканале «Футбол 2»
ЮВЕНТУС - АЯКС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)
Прогноз Sport.ua — 2:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vismut58
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Johnny92
1:3 і попа Хувентусу
Dragon9
Спірт уа не вірить в прохід юве?
Barsa2019
Аякс должен проходить Юве без проблем, коэф. 5 пробивается легко сегодня
KIEWADIM
Коэф на Аякс хороший, да и прогноз спорт.юа ставит на Аякс в полуфинале) думаю эта игра покажет ху из ху и не мыльный ли пузырь эта тима с голландии. Будет интересно
Viktor9
Сподобався Аякс в цьому сезоні. Класна молода команда. Але Ювентус не дозволить їм пройти. В Юве потужний захист. Дуже мало пропускають. Важко буде голандцям. Але м’яч круглий... Всяке буває
russol30
Аякс пройде дальше, більшу половину розкуплять, і такого шанса у їх вже довго не буде)
Mr.Budd
Ювентус играет, как старая синьор-без скорости, фантазии и агрессивности. Если проползут дальше будет чудо, хоть за них и болею
Ossa8860
Ставлю на победу "Юве".
Saar
То что Аякс разбил Реал-так посмотрите,как Реал выступает в этгм сезоне....То что, Аякс был более инициативет в первом матче с Ювентусом,так вспомните стиль игры любой итальянской команды и стиль голландской.....)))
Станіслав Стасюк
Друзья, помните это Ювентус, они 100% пройдут Аякс, бабки только проиграете!