Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
4496
0

Леганес – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Леганес» спробує дати бій ще одному гранду на домашньому стадіоні

Леганес – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
realmadrid.com. Лукас Васкес

У винесеному на понеділок матчі 32-го туру чемпіонату Іспанії мадридський «Реал» зустрінеться з «Леганесом». Початок поєдинку о 22:00 за київським часом.

До гри «Королівського клубу» незабаром може бути прикута підвищена увага українських шанувальників футболу. За інформацією, що з'явилася, «Реал» збирається повернути з оренди українця Андрія Луніна і зробити його другим воротарем «галактікос». А з огляду на напружений графік мадридців, цілком ймовірно, що незабаром ми побачимо дебют молодого голкіпера в основі іспанського гранда.

Ну а поки «Реал» проведе поєдинок з нинішньою командою українця. Щоправда, проти мадридського клубу Лунін точно не зможе зіграти за умовами орендної угоди. Не допоможе «Леганесу» також інший орендований у «Реала» футболіст - півзахисник Оскар Арнаіс. У лазареті «пепінерос» знаходиться Юссеф Ель-Несірі.

Є кадрові втрати і в складі команди Зінедіна Зідана. Точно не візьме участь в матчі Серхіо Рамос, який отримав травму камбаловидного м'язу, під питанням вихід на поле Тоні Крооса. Відновлюються після ушкоджень Тібо Куртуа і Маріано Діас, який під час суботнього тренування «галактікос» займався за індивідуальною програмою. Зате повернувся в загальну групу бразилець Вінісіус Жуніор, який опинився в лазареті на початку березня після страхітливої ​​для мадридців домашньої зустрічі в Лізі чемпіонів з «Аяксом».

«Королівський клуб» відверто провалив
сезон, який ще не завершився. Повернення в команду Зінедіна Зідана стало другою зміною рульового «галактікос» по ходу чемпіонату. Так що, новому-старому коучу «Реала» належить будувати гру мадридців вже з прицілом на майбутні баталії. Звичайно, можна ще поборотися з «Атлетіко» за друге місце, але така втіха навряд чи стане гідною компенсацією за попередні невдачі.

Немає особливих турнірних завдань і у «Леганеса». Команда Маурісіо Пеллегріно йде на комфортній відстані від зони вильоту, та й за єврокубкову зону поборотися вже навряд чи зможе. Але це не означає, що господарі «Мунисипаль де Бутарке» без бою відпустять «галактікос». На домашній арені «Леганес» діє досить впевнено: дві поразки в 15-ти зустрічах це наочно підтверджують. У Леганесі оступилися «Севілья» та «Атлетіко», а «Барселона» і зовсім програла. До того ж, нинішньому «Реалу» може завдати проблем будь-який опонент.

За недовгий час перебування «пепінерос» в еліті іспанського футболу (з 2016-го року) вони п'ять разів зустрічалися з «Реалом» і у всіх цих дуелях програли. У першому колі поточної першості на поле «Сантьяго Бернабеу» була зафіксована розгромна перемога «галактікос» з рахунком 4:1.

15 квітня, понеділок
 
«Леганес» «Реал»
Леганес. Стадіон «Мунісіпаль де Бутарке». 22:00
ТБ-трансляція на сервисі Megogo
Арбітр: Давид Мед'є Хіменес
Прогноз Sport.ua — 1:2
СДЕЛАТЬ СТАВКУ


 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 11:55 6
Стало відомо, коли розпочнеться наступний сезон УПЛ

Ігор Бурбас стверджує, що базовою датою старту УПЛ 2024/25 є 3 серпня 2024 року

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.