Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 13 квітня 2019, 19:06
9967
22

ЗУКІН: «Будемо ставити питання про доцільність запрошення Світоліної»

Віце-президент ФТУ заявив, що найкраща українська тенісистка може більше не зіграти в збірній

| Оновлено 13 квітня 2019, 19:06
9967
22
ЗУКІН: «Будемо ставити питання про доцільність запрошення Світоліної»
Jimmie48 Photography. Еліна Світоліна
Віце-президент Федерації тенісу України Євген Зукін повідомив, що найкраща українська тенісистка Еліна Світоліна може більше не зіграти в складі збірної України.
 
«На наступному засіданні президії ФТУ будемо розглядати питання про подальші виступі Еліни Світоліної в Кубку Федерації: запрошувати чи не запрошувати її в майбутньому. Кожен повинен нести відповідальність за свої дії.
 
Федерація тенісу України нікого не змушує грати за національну команду. Якщо гравець говорить: «Я не хочу, я не можу», ми не починаємо його змушувати. Хоча для цього є багато важелів впливу. Але ми не один з них не чіпаємо. Якщо людина не хоче - не треба. В команді не потрібна людина, яка не хоче грати.
 
Гарно ставлюся до Світоліной, як до людини, - вона прекрасна дівчина. Але я нагадаю, що на відміну від тієї ж Ястремський, яка розвивалася без допомоги ФТУ, спонсором Еліни був Юрій Сапронов, перший віце-президент федерації на той момент. Виходить, що вона вирощена Федерацією тенісу України, від початку і до кінця», - сказав Зукін.
 
Нагадаємо, останній раз Світоліна грала в складі збірної України в квітні 2017 проти збірної Німеччини, після чого пропустила зустрічі з Австралією, Канадою і матчі Першої групи Євро-Африканської зони, які в лютому пройшли в Польщі.
Джерело Dolgopolova Live
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Валерий Друца
Сапронов давал свои деньги! А в федерации лучше бы не открывали рот. Гнать их на...й.
Игорь Онищук
Сапронов тратил свои деньги на сборную, каким боком тут ФТУ? Ах да, вместо того чтобы тратить деньги на персональные контракты со всеми игроками сборной, лучше бы он отдал их на зарплаты чиновникам. И кстати у кого то есть информация как прошло экстренное заседание ФТУ по итогам выступления сборной. Которое громогласно было обьявлено Зукиным ещё перед играми в польше?
Elis
Цікаво, а сам Сапронов теж думає, що Еліну ФТУ виростила чи він особисто за власні кошти?
Александр Домащенко
Чиновник в состоянии административного восторга много дров может наломать. Трепещи, Свитолина, Зукин говорить будет! Одно слово, начальник. Кому-нибудь известно хотя бы одно его достижение на спортивном поприще?
Vladislav Pohily
Я думаю Свитолина из за этого особо не расстроится. Могу конечно ошибаться, но по моему она не похожа на того человека, который горит желанием играть за сборную. По хорошему каждый топ теннисист может найти кучу причин, что бы не приехать в свою сборную. Если ты топ, то у тебя априори плотный график. Что бы играть за сборную, нужно чем-то жертвовать.
sv_2000
То есть, если я правильно понял этот чиновничий пароксизм, Свитолиной надо не пустить на олимпиаду, где она была бы реальным кандидатом на медаль.... Ибо оно обиделось.... Оригинально
vizuals
Интересно, что Свитолина ответит. В последнее время у нее по обьективным причинам не получалось сыграть, хотя та же Даяна жертвовала здоровьем и временем, а Цуренко и Козлова даже пропускали неплохие турниры
VoOne1983
Цікаво, а якщо б в Сапронова дитина народилась в той час, коли коли він був главою ФТУ, то що тоді??? Дитина теж була б не його, а ФТУ??? Логіка в них залізна
Hottabych
Да о чём Вы говорите...У Свитолиной всегда,как не Фотосессия так она Блины печет.Какая тут Сборная.Не когда ей...Некогда.
Владимир Копяк
Если по честному - не понимаю о чем разговор? Не хочет - да и Бог с ней, я бы тоже не упрашивал, потом только хуже будет. Да, для сборной это плохо, но лучше сразу забыть ее, чем потом удовлетворять ее желание выкачивать бабки с федерации. Если ее не воспитали родители , школа в том, что Родина одна и навсегда, то о чем говорить... Отпустим ее в мир удовольствия, развлечений, отдыха и огромной любви к афрофранцузам..Это ее сознательный выбор, давайте уважать мнение другого человека, даже если оно нам неприятно...
AlexMatroskin
Убогий , ЗУКИН , обиделся .... Решил масти свои показать , но кто знает ЗУКИНа за приделами ФТУ.
Собака лает , караван идет ..... Эле скорейшего выздоровления и удачи !
Elis
Ще не встигла подивитись інтерв'ю Зукіна, як усе це було сказано, а під яким соусом вже подали місцеві журналісти, тому не хочеться робити передчасних висновків. Але чомусь здається, що від таких заяв програє більше ФТУ, ніж Світоліна.
mah
Конечно, Зукин сказал всё правильно. И неважно, кто там, и кому, и за что, давал деньги. Почему-то, если призыв в армию - так Священный долг, независимо от того, кто за чьи деньги учился и приобретал профессию. Только полоумные фанатики, создав себе непогрешимого идола, могут ставить интересы одного, с не совсем адекватными поступками человека, выше интересов Родины.
DIDYGAN2017
Ооох, ці ж державні функціонери, як вони люблять каламутити воду,вибачаюсь- це ж їхня робота- давити на патріотизм та збирати чужі заслуги. Так ось - гроші виділяв Сапронов, свої, а не федерації,а Ви ,товаріщ Цукин -Зукин тільки і знаєте спосіб шантажу.Учитесь работать с людьми,сердечней- а у Вас получается как в коррупционной организации и Державою там і не пахне.Дякую.
Ruslan
А якщо ініціатива пропусків була її агента?