Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:43
5375
0

UFC 236. Келвін Гастелум – Ісраель Адесанья. Прогноз і анонс на бій

Представляємо бій-сохедлайнер турніру UFC 236 в Атланті

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:43
5375
0
UFC 236. Келвін Гастелум – Ісраель Адесанья. Прогноз і анонс на бій
YouTube. Дуель поглядів
У другому за силою поєдинку UFC 236 зустрічаються американець Келвін Гастелум (15–3, 1 NC) і новозеландець нігерійського походження Ісраель Адесанья (16–0). У ньому буде розіграний титул тимчасового чемпіона UFC у середній вазі. Бій пройде 13 квітня в американському місті Атланта і почнеться не раніше 06:30 за київським часом в ніч на неділю.
 
Перед боєм
 
Керівництво UFC вирішило ввести тимчасовий пояс в цій вазі, оскільки чемпіон Роберт Уіттакер відновлюється після недавньої операції з видалення грижі і повернеться в октагон не раніше літа. У лютому Уіттакер повинен був захищати титул проти Гастелума на турнірі UFC 234 в Мельбурні, однак за кілька годин до початку турніру відчув себе погано і був госпіталізований до лікарні у важкому стані. В результаті форс-мажору бій Ісраеля Адесаньї проти бразильця Андерсона Сілви отримав на UFC 234 статус мейн-евенту, і новозеландець здобув перемогу рішенням суддів.

27-річний Келвін Гастелум отримав право на чемпіонський бій, здобувши дві гучні перемоги над досвідченими бійцями. У листопаді 2017 року він нокаутував у першому раунді екс-чемпіона UFC у середній вазі Майкла Біспінга з Англії, а потім в травні минулого року на UFC 224 здобув перемогу роздільним рішенням над бразильцем Роналдо Соузою. З 14 боїв Гастелум здобув перемоги в 10 поєдинках, поступившись Тайрону Вудлі, Нілу Магні і Крісу Вайдману. Ще один поєдинок, в березні 2017 року з Вітором Белфортом, визнаний таким, що не відбувся. Технічний нокаут від Гастелума був скасований, оскільки в його аналізах були знайдені сліди марихуани.
 

29-річний Ісраель Адесанья не має поразок у професійній кар'єрі. У UFC він провів 5 боїв з початку 2018 року, у всіх здобув перемоги і зайняв 5-те місце рейтингу UFC. Його нинішній суперник знаходиться на 4-му, і перемога в особистій сутичці відкриває обом шлях до великих боїв. Серед перемог Адесаньї, крім бою з Андерсоном Сілвою, слід виділити вікторію над американцем Бредом Таваресом за очками і нокаут у першому раунді в бою проти Дерека Брансон з США.

Володіючи довгими руками (розмахом 203 см – це рекорд для бійців у середній вазі) і феноменальною реакцією, новозеландець на прізвисько The Last Stylebender полюбляє грати на публіку. Він влаштовує реальне шоу в своїх поєдинках, і багато хто пророкує йому велике майбутнє в UFC. У суботу – перша можливість завоювати титул чемпіона світу, нехай і тимчасовий.


Дуэль поглядів

Прогноз на бій

Зустрічаються бійці різних стилів. Адесанья більшість своїх перемоги здобув нокаутами, а у Гастелума на високому рівні навички боротьби на помості. У Ісраеля перевага в антропометричних даних. Забавно, як він на дуелі поглядів трохи присів, щоб вказати на зріст опонента. Його завдання – утримувати суперника на дистанції, обстрілюючи його комбінаціями і не давати можливості Келвіну перевести бій вниз. Швидше за все, перемога дістанеться висхідній новозеландської зірці ММА.

Рекомендована ставка – перемога Ісраеля Адесаньї нокаутом.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чемпіонка Вімблдона розлучається з чоловіком
Теніс | 23 квітня 2024, 14:18 1
Чемпіонка Вімблдона розлучається з чоловіком

Маркета Вондроушова і Штепан Шимек більше не разом

Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс
Футбол | 23 квітня 2024, 23:59 56
Зінченко доклався. Арсенал знищив Челсі з Мудриком на Емірейтс

Команда Артети святкувала найбільшу перемогу в історії стосунків між цими колективами

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.