Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 13 квітня 2019, 09:49
5244
0

Веска – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Аутсайдер чемпіонату спробує взяти очки в поєдинку з лідером

| Оновлено 13 квітня 2019, 09:49
5244
0
Веска – Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Барселона
У суботу, 13-го квітня, в матчі 32-го туру іспанської Прімери «Уеска» на домашньому стадіоні «Ель Алькорас» прийме каталонську «Барселону.
 
Команди знаходяться абсолютно на різних полюсах турнірної таблиці. «Барселона» впевнено мчить до чемпіонства, а «Уеска» посідає останнє, 20-е місце в турнірній таблиці, набравши 24 очка за 31 поєдинок. До 17-ї позиції, яка врятує від вильоту до Сегунди, всього шість очок, але набирати їх потрібно вже зараз, а календар цьому зовсім не сприяє. Та й статистика останніх матчів господарів зовсім не радує їх уболівальників: «оскенці» не знають перемог уже більше місяця, з 2-го березня, коли вдома була переможена «Севілья» (2:1). З тих пір клуб провів п'ять матчів, в останніх двох з яких були нічиї.
 
Гості навряд чи можуть зрозуміти проблеми аутсайдера, адже у «Барселони» все складається просто чудово. За сім турів до кінця сезону команда Ернесто Вальверде йде на першому місці в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії, набравши 73 очка і випереджаючи мадридський «Атлетіко», який займає другий рядок, на 11 очок. Каталонці виграли сім з восьми останніх поєдинків в Ла Лізі. У минулому турі вони перемогли на своєму полі «Атлетіко» (2:0).
 
Майбутня зустріч буде проміжною в чвертьфінальному протистоянні Ліги чемпіонів УЄФА проти англійського «Манчестер Юнайтед». У першому матчі цієї дуелі на виїзді «Барселона» виявилася сильнішою (1:0).
 
До 2018 року «Веска» ніколи не піднімалася до Прімери, тому матч з «Барселоною» в першому колі нинішнього сезону став першою особистою зустріччю команд, і тоді каталонці на «Камп Ноу» здобули розгромну перемогу з рахунком 8:2. Як складеться майбутня зустріч - дізнаємося в суботу, 13-го квітня.
 
«Веска»: Сантамарія, Мантовані, Ечеіта, Пулідо, Галан, Гомес, Рівера, Еррера, Мірамон, Ернандес, Авіла.
 
«Барселона»: Тер Штеген, Семеду, Лангле, Умтіті, Роберто, Аленья, Ракітіч, ​​Відаль, Коутіньйо, Боатенг, Малком.

13 апреля, суббота

«Веска» – «Барселона»
 Веска. «Ель Алькорас». 17:15
ТВ-трансляція на сервісі Megogo
Прогноз Sport.ua — 0:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.