Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:43
5321
0

UFC 236. Макс Холлоуей – Дастін Пуарьє. Прогноз і анонс на бій

Представляємо головний поєдинок турніру UFC 236 в Атланті

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:43
5321
0
UFC 236. Макс Холлоуей – Дастін Пуарьє. Прогноз і анонс на бій
YouTube. Дуель поглядів
У головному бою UFC 236 зустрічаються американські бійці Макс Холлоуей (20–3) і Дастін Пуарьє (24–5, 1 NC). Бій в легкій вазі пройде 13 квітня в американському місті Атланта і почнеться не раніше 07:30 за київським часом в ніч на неділю. На кону – титул тимчасового чемпіона UFC у легкій вазі. Повноцінним чемпіоном в цій категорії значиться Хабіб Нурмагомедов.

Це буде вже другий поєдинок цих бійців. У лютому 2012 року вони зустрічалися в рамках UFC 143, і тоді в першому ж раунді сабмішн-перемогу здобув Дастін Пуарьє. Він застосував утримання корпусу трикутником з ніг, і Холлоуею довелося просити пощади.
 

Перед боєм

27-річний Макс Холлоуей народився на Гаваях. У серпні 2013 року він зійшовся у двобої з Конором Макгрегором і поступився рішенням суддів, але виглядав гідно. З тих пір у Макса вражаюча безпрограшна серія з 13 боїв в UFC. Він двічі фінішував бразильця Жозе Алдо, а в грудні на UFC 231 зробив з Брайана Ортеги криваве місиво.
 
У 30-річного Дастіна Пуарьє, який родом з Луїзіани, також є поразка від Макгрегора, датоване вереснем 2014 року. Ще в 2016-му було несподіване фіаско від Майкла Джонсона. В інших же його боях за останні 6 років піднімали вгору руку тільки Дастіну, дві поразки і 11 перемог – цілком пристойний показник для UFC. У минулому році Пуарьє нокаутував дуже міцних опонентів – Джастіна Гетжі і Едді Альвареса відповідно.
 
У Холлоуея в промо-постерах проставлений умовний 4-й номер рейтингу UFC, а Пуарьє знаходиться на 3-й позиції. При цьому Макс володіє поясом чемпіона на одну вагову категорію нижче. Успішно утримуючи два роки титул в напівлегкій вазі, Макс вирішив випробувати себе в більш серйозної категорії. Він володіє бразильським джіу-джитсу і муай-таем, а Дастін відмінно поєднує елементи боротьби і ударних компонентів бою.

Бій обіцяє бути досить рівним, оскільки ціна велика. Переможець зможе влітку або восени битися з Хабібом Нурмагомедова, який розклав по поличках ситуацію в легкій вазі: «Тоні Фергюсон не може битися на даний момент, Жорж Сен-П'єр у відставці, Макгрегор фактично теж, боксерського матчу з Мейвезером не буде, оскільки ми не могли дійти згоди з UFC. Холлоуей і Пуарьє – відмінні бійці, і я буду битися з переможцем цього бою».

Дуель поглядів
 

Прогноз на бій
 
Це той самий випадок, коли важко вибрати собі фаворита, оскільки обидва бійця справляють чудове враження. Холлоуей – переможна машина, яка не програвала цілу вічність. Його рекорд говорить сам за себе, і він числиться невеликим фаворитом бою. Ключове питання – чи зможе Макс зберегти тут обсяг роботи, що виконується їм в напівлегкій вазі. Пуарьє виглядає феноменально в легкій вазі, у нього багатий технічний арсенал. За нього говорить перемога в першому поєдинку, хоча Холлоуей і налаштований на реванш. Припустимо, що для Макса перехід на категорію вище буде складним випробуванням, і перемогу за очками здобуде його суперник.

Рекомендована ставка – перемога Дастіна Пуарьє рішенням суддів.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.