Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 11 квітня 2019, 17:04
10298
0

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Важливо не забувати, ким ти був до свого тріумфу»

Український біатлоніст - про військове звання, перемогу на ЧС і чесних виступах

| Оновлено 11 квітня 2019, 17:04
10298
0
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Важливо не забувати, ким ти був до свого тріумфу»
ngu.gov.ua

Зимовий сезон став тріумфальним для українського біатлоніста Дмитра Підручного, який виграв золоту медаль на чемпіонаті світу.

Підручний нещодавно став молодшим лейтенантом і продовжує бути членом Національної гвардії України, якій і дав невелике інтерв'ю.

Про перемогу на чемпіонаті світу: «З одного боку будь-кому буде лестити перемога на Чемпіонаті світу, та головне, щоб це звання не тиснуло на свідомість. Щоб попри все – ти не піддавався жадібним амбіціям, дешевим рекламам і не забував хто був з тобою і ким ти був учора, до тріумфу».

Про звання офіцера: «У дитинстві я мріяв бути офіцером, тому після закінчення спортивної кар'єри я задумаюся над тренерством у Нацгвардії. Покидати службу я не хочу. Для мене, спортсмен-офіцер, звучить гордо і цікаво. Правда?
Тому чемпіонське звання дає стимул реалізовувати себе всебічно».


Про мотивацію виступати чесно: «Я проти «зливів» гонок, бо мені подобається боротися. Якщо я своє ім'я почну розмінювати на гроші – я розлінюся і втрачу інтерес до справи, якій я віддав 15 років. Повторюватиму собі: «Я міг би бути кращим, вболівальники в мене вірили… Так, спорт – це моя робота, професія, якою я заробляю гроші, маю значні досягнення, але за єдиною умовою – чесно. Бо крім грошей, у мене є ще статус чоловіка, сина, батька і гвардійця. Лікувати совість Підручному дорожче, я вам так скажу».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.