Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
|
910
0

Дмитро ГРИШКО: «У матчі з Десною в нашій грі не було пристрасті»

Капітан «Олімпіка» - про причини невдач команди

Дмитро ГРИШКО: «У матчі з Десною в нашій грі не було пристрасті»
ФК Олімпік. Дмитро Гришко
Капітан «Олімпіка» Дмитро Гришко розповів про непросту ситуацію, в якій опинилася донецька команда, і шляхи виходу з неї.
 
- Ти один із старожилів команди і її капітан. Як зі своєї точки зору оціниш нинішню атмосферу в «Олімпіку»?
- Атмосфера непроста, є тиск, немає результату. Нам потрібна перемога, яка надала б впевненості в собі і дозволила б отримати такий бажаний ковток свіжого повітря. Зараз ми всі разом намагаємося знайти причини такого становища, нейтралізувати їх, тому що зараз кожна гра - на вагу золота. Кожній людині в нашому клубі не байдужа нинішня ситуація. Упевнений, що ми гідно вийдемо з неї.
 
- У чому причина невдачі в матчі з «Десною»?
- Головний тренер дав вичерпну відповідь - не виходило абсолютно нічого. Ні в атаці, ні в обороні. Не було пристрасті в нашій грі. Це найгірша гра за емоціями в поточному сезоні. По суті, емоцій в цьому матчі у нас взагалі не було. Робимо все, щоб в подальшому такого не повторювалося.
 
- Після матчу відверто поговорили всередині колективу?
- Є діалог, але це все залишиться всередині команди. Кожен з нас незадоволений тією позицією, яку займає «Олімпік». Ми всі разом потрапили в таке становище, і тепер всі разом будемо з нього виходити. Потрібно бути згуртованим і єдиним колективом, ми віримо, що все вийде.
 
- Відставання від «Карпат» збільшилася до чотирьох пунктів. У таблицю заглядаєте?
- Ми розуміємо, яке відставання є у нас від тих команд, які розташувалися вище нас, і тих, хто нижче. Але ще є дев'ять ігор, в яких нам необхідно перемагати.
 
- Ти - досвідчений футболіст, бував в таких кризових ситуаціях. Дай пораду молодим гравцям.
- Зрозуміло, що хвилювання присутнє. Якщо його немає, значить і в футбол не варто грати. Але не повинно бути мандражу перед іграми, потрібно бути впевненими в собі, холоднокровними і вірити в себе. А досвідчені футболісти завжди підкажуть, як і що робити на полі правильно.
 
- Попереду матч в Одесі, це не чуже для тебе місто. Які очікування від матчу з «Чорноморцем»?
- Якщо чесно, їх матч з «Арсеналом» ще не дивився. Попереду теоретичне заняття, на якому тренерський штаб покаже нам, як протистояти супернику. У них різні результати навесні. Почали добре рік, але зараз трохи зменшили оберти. Що відбувається у них в клубі - ми не знаємо. Нам потрібно дивитися на свою гру і самим рухатися до перемог.
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.