Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
4989
0

Ювентус - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

«Ювентус» і «Мілан» зіграють у 31-му турі Серії А

Ювентус - Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
twitter.com/juventusfc

Центральним матчем 31-го туру Серії А стане протистояння двох грандів чемпіонату Італії - «Ювентус» в Турині буде приймати «Мілан». Підопічні Массімільяно Аллегрі на всіх парах мчать до 8-го поспіль Скудетто, і теоретично можуть забезпечити собі чемпіонство вже в цьому турі - якщо обіграють «Мілан», а «Наполі» поступиться «Дженоа».

Так чи інакше, в Турині розуміють, що Скудетто від них нікуди не дінеться, і його оформлення - лише питання часу. Набагато важливіше для «Ювентуса» зараз - підготовка до чвертьфінального протистояння Ліги чемпіонів проти «Аякса».

Напередодні дуелі з голландцями порожніє лазарет «Ювентуса». Пауло Дібала і Маріо Манджукіч вже відновилися і в суботу повинні вийти на поле з перших хвилин. У розпорядженні тренера і захисник Алессандро Спінаццола.

У той же час, не зіграють Дуглас Коста і Кріштіану Роналду, яких медики намагатимуться поставити на ноги до першого матчу з «Аяксом». Також не візьмуть участь в матчі Маттіа Перин, Хуан Куадрадо, Андреа Барцальї і Самі Хедіра.

«Мілан» же підходить до матчу не в найкращому настрої. Після нового року «россонері» видали відмінну переможну серію. Однак поразка в дербі від «Інтера», таке враження, надломила команду - за ним послідувала поразка від «Сампдорії» і домашня нічия з «Удінезе». І зараз потрапляння «Мілана» в Лігу чемпіонів знову під загрозою - ззаду підпирає «Лаціо» і «Аталанта», котра набрала відмінну форму.

У середу в матчі з «Удінезе» Дженнаро Гаттузо відмовився від звичної схеми 4-3-3 і перейшов на 4-2-3-1 з Лукасом Пакетою на позиції треквартісти. І, варто відзначити, в першому таймі ця схема працювала досить навіть ефективно - до того моменту, поки Пакета не покинув поле через травму. Саму Кастільехо, що вийшов замість нього, з функціями треквартісти не впорався.

Не зіграє Пакета і з «Ювенутсом». Ще однією кадровою втратою матчу проти «Удінезе» став Джанлуїджі Доннарома - замість нього ворота захищатиме досвідчений Пепе Рейна. Не візьме участі в матчі і ключовий гравець центру поля - Франк Кессьє. А до відсутності Джакомо Бонавентури і Андреа Конті Дженнаро Гаттузо вже давно звик.

«Мілан» зараз не в кращій формі, однак і «Ювентус» виглядає не дуже переконливо. Команда справно набирає очки (за винятком осічки в Генуї), проте якістю гри не вражає. Та й мотивації в цьому матчі у підопічних Аллегрі явно буде менше. Проте, запас міцності у «Ювентуса» зараз такий, що навіть незважаючи на все це команда залишається явним фаворитом матчу.

Згодні з такою думкою і букмекери. Коефіцієнт на перемогу «Ювентуса» - 1,80, на «Мілан» - 5,35. Імовірність нічиї - 3,56.

Орієнтовні склади:

«Ювентус»: Щенсни - Канселу, Бонуччі, Ругані, Алекс Сандро - Емре Джан, Бентанкур, Матуіді - Дібала, Манджукіч, Бернардескі

«Мілан»: Рейна - Абате, Мусаккьо, Романьйолі, Лаксальт - Бакайоко, Білья, Чалханоглу - Сусо - Пьонтек, Кутроне

6 квітня, субота

«Ювентус» – «Мілан»
 Турин. Стадіон «Алльянц Стедіум». 19:00
ТБ-трансляція на каналі Футбол 1
Арбітр: Мікаель Фаббрі
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.