Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
| Оновлено 05 квітня 2019, 23:38
2391
0

China Open: відомі всі півфіналісти

У Пекіні зіграні поєдинки 1/4 фінала

| Оновлено 05 квітня 2019, 23:38
2391
0
China Open: відомі всі півфіналісти
На відкритому чемпіонаті Китаю зіграли чвертьфінальні поєдинки.
 
Дуже наполегливою вийшла перша полусессія матчу Нілу Робертсона з Семом Крейги. Вона тривала майже дві години (довше, ніж весь попередній поєдинок Робертсона). Так, австралієць пішов на перерву, ведучи в рахунку 4: 0. Однак йому вдалася лише одна серія в 80 очок в 3-й партії. 1-й і 4-й фрейми Ніл виграв на останньому рожевому, а 2-й - на останньому синьому.

Після паузи гри тривала недовго. Робертсон - знову на останньому рожевому! - виграв п'яту партію. А закінчив матч сотенної серією, 633-й у кар'єрі.
 
За сусіднім столом боротьба до цього часу припинилася. Люка Бресель виграв першу полусессію матчу проти Алана Макманус з рахунком 3: 1, причому оформив 3 сенчурі! Після перерви бельгієць впевнено довів зустріч до перемоги - 6: 1. Так що півфінал Робертсон - Бресель обіцяє стати вкрай захоплюючим.
 
Вечірня сесія завершилася дещо несподівано. Джек Лісовський обіграв Стюарта Бінем - 6: 5. У перемозі Джека, власне, немає несподіванок - вони криються, скоріше, в ураженні Бінем. Про результат зустрічі гравці висловилися наступним чином.
 
«Це був дивовижний поєдинок, виграний в фіналі. Я не знаю, як я це зробив ». - Лісовський. «Це був досить поганий матч. Але я думаю, що тепер можу битися в подібних зустрічах »- Бінем. Який увійшов в історію і напередодні оголосив, що призові за максимум витратить на відпочинок з сім'єю в Тенеріфе. Мабуть, думки про відпочинок розслабили Стюарта.
 
 

 
Скотт Дональдсон отримав перемогу над Беном Вулластон - 6; 4. І тепер є загрозою для Девіда Гілберта. Якщо він виграє турнір, то Гілберт не потрапить до числа сіяних на чемпіонаті світу. Зрозуміло, Дональдсон мало справи до переживань Гілбета: він всього лише п'ятий раз в кар'єрі вийшов у півфінал рейтингового турніру і жадає просто перемоги.

 

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.